„Šta ima veze što me dečko tuče, na kraju se opet pomirimo“

Dečko

Tijana Ajfon, bivša učesnica rijaliti programa „Parovi”, prije nekoliko dana je pretučena. Na nju je fizički nasrnuo njen partner, koga je opravdavala

Tijana je bez pardona govorila beogradskim medijima da su bračne tuče normalna stvar u Srbiji, te da ona u tome ne vidi krivično djelo.

Da stvar bude gora, Tijana kaže da ona nasilnike ne prijavljuje, naročito kada je pitanju šamaranje i čupanje za kosu jer to ne smatra nasiljem.

„Batine su za mene glupost, jer ako vam neko udari dva šamara, to nije nešto o čemu bi trebalo da se toliko polemiše. Danas se dešava svakoj ženi da je dečko ili muž udari i ne smatram da je to toliko užasavajuće”, bez zadrške kaže Tijana.

„Spadam u onu grupu žena koje su i te kako jake, a kada se desi da me neko udari, sačekam da mu to vratim. Znate, ne sekiram se zbog toga, samo se setim da postoji karma i da se sve vraća“, šokirala je starleta svojim izjavom.

Podsjećanja radi, kada ju je prije nekoliko dana pretukao dečko, ona je izjavila:

„Ništa nije bilo strašno. Bio je ljubomoran zbog nekog dopisivanja i udario mi je samo dva šamara, ali ne želim da se o tome piše jer mislim da nije bitno da o tome govorim. Videli smo se posle toga i pomirili smo se“, kazala je Tijana.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________