LJUBAVNI HOROSKOP: BIK neka razmisli o avanturi koju je imao, BLIZANAC će dobiti poziv od bivšeg partnera

Ljubavni horoskop

OvanOVAN: Danas ćete se zapitati šta se događa sa vama i vašim emotivnim životom. Kosmos ima za vas planove, ali da bi oni mogli da se ostvare, moguće je da će vas poremetiti malo. Zato se ne brinite ako vam se dogodi neka nezgoda na ljubavnom planu i vjerujte da je to samo priprema za novo i pozitivno iskustvo.


BikBIK: Danas se osvrnite na avanturu koju ste imali u poslijednjem periodu. Zvijezde vam poručuju da dobro razmislite o sebi i o osobi koja je u pitanju. Skinite ružičaste naočare i spustite se na zemlju. Pokušajte da sredite svoj emotivni život kako biste bili srećniji, pozitivniji i zadovoljniji.


BlizanciBLIZANCI: Nemojte se iznenaditi ako danas dobijete telefonski poziv od osobe sa kojom ste nekada bili u vezi. Veoma je moguće da ona želi da obnovite vašu ljubav. Pa ipak, vi niste zainteresovani za pomirenja i kontakte bilo koje vrste, jer ste je odavno preboljeli. Ne dozvolite da vam ova situacija pokvari raspoloženje. dan provedite u društvu prijatelja.


RakRAK: Poznato lice iz prošlosti će vas navesti da razmislite o tome ko i šta ste danas. Da li ste se promjenili i da li su promjene na bolje ili na gore. Zvijezde vam savjetuju da uprkos mislima ne padnete u očaj, već da to iskoristite u svrhu poboljšanja kvaliteta vašeg trenutnog ljubavnog života.


LavLAV: Ukoliko ste slobodni, potencijalna simpatija spremno prihvata vašu igru zavođenja. Danas će vaša sposobnost flertovanja biti na vrhuncu. Ako se nalazite u vezi, slijedi vam udaljavanje od voljenog bića. Najbitnije za vas je da se fokusirate na budućnost, umjesto da stalno živite u prošlosti. Prioritet vam je dobra organizacija.


DevicaDJEVICA: Danas će partner pokušati da vas gurne u drugi plan, jer je umoran od vašeg previše dominantnog stava. Ovo i nije tako loše. Prepustite malo drugima vođstvo i odmorite se. Ako ste slobodni, razmislite malo o svojm kriterijumima kada je partner u pitanju. Da možda ne tražite previše?


VagaVAGA: Razočarani ste nekim postupcima vašeg partnera, a niste baš sasvim sigurni šta vam to smeta. Svađe i nepredviđene reakcije sa obje strane bi mogle danas da donesu i prekid ili zahlađenje odnosa. Ako ste od nedavno u vezi, ne trudite se da ostavljate što bolji utisak po svaku cijenu. Budite spontani i prirodni.


ŠkorpijaŠKORPIJA: Vaša veza je sigurna i stabilna. U partneru imate potpunu podršku i utjehu kada vam je najpotrebnija. Mogli biste da ga prijatno iznenadite ukusnom večerom i toplom kupkom. Vi već znate kako da mu pokažete koliko vam znači u životu. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da odustanu od udvaranja jednoj zauzetoj osobi.


StrelacSTRIJELAC: Imate izraženu potrebu da kontrolišete partnera, a još uvijek niste svjesni da to uopšte neće izaći na dobro. Razlog ovakvom ponašanju leži u vašoj ljubomori, a ona, pak, u nedostatku samopouzdanja. Sumnje vam dodatno podstiče partnerova nezainteresovanost – najverovatnije ga neko iz njegove okoline huška protiv vas. Porazgovarajte otvoreno o svemu.


JaracJARAC: Neke pripreme kojima ste posvećeni vam oduzimaju prilično vremena, te stoga ne uspevate da se posvetite partneru i njegovim željama. Vama je takođe potrebna pažnja, ali ne dobijate je u dovoljnoj količini. Popričajte o svemu što vas tišti, svatićete da i niste toliko udaljeni jedno od drugog kako ste isprva mislili. Kraj dana donosi emotivno ispunjenje.


VodolijaVODOLIJA: Danas ste pomalo zatečeni i začuđeni jer osjećate da se voljeno biće distanciralo od vas. Nije sve tako crno – partneru je samo potrebno da provede neko vrijeme baveći se svojim interesovanjima. Mogli biste da se ugledate na njega i provedete neko vrijeme u druženju sa prijateljima sa kojima već neko vrijeme niste u kontaktu.


RibeRIBE: Danas će vas zvijezde staviti pod svoje. Prepustite se događajima bez previše razmišljanja i mozganja. To je najbolje rješenje za danas i donjeće vam siguran uspjeh na ljubavnom planu. Opustite se. Pravo je vrijeme da mnogo pogrešnih koraka i svaljivanja krivice na druge shvatite da ste samo vi odgovorni za svoj život.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________