LJUBAVNI HOROSKOP: DJEVICU očekuje avantura, za LAVA pravo vrijeme da unese promjene u vezu

OvanOVAN: Danas ćete vi i vaš partner postati rivali u nekoj oblasti koja vas oboje interesuje. Okrenite ovo na šalu. Trenutni položaj planeta je dosta povoljan kada je ljubav u pitanju, pa nemate čega da se plašite. Pokušajte da se udružite. Dvije glave su pametnije od jedne.


BikBIK: Ne bi bilo loše da sa partnerom podjelite to kako se zaista osjećate, umjesto što stvari konstantno ‘gurate pod tepih’, praveći se da problem ne postoji. Ukoliko ponekad osjećate stid da iskažete šta vas muči, nema potrebe za tim. Pokušajte da razumijete da su drugi tu za vas i u manje lijepim situacijama, te stoga nema potrebe da sav teret ovog svijeta nosite sami. Opustite se.


BlizanciBLIZANCI: Danas će vam se pružiti prilika da razgovarate o svojim osećanjima i objasnite ljudima kako se osjećate. Vaš partner često osjeća da ste suviše misteriozni i zatvoreni, a ponekad se čak osjeća kao da ne zna šta da čini sa vama. Iako ste vi načisto sa svojim osjećanjima, ovakvi stavovi mogu loše uticati na magiju između vas. Vaš partner mora da zna šta želite.


RakRAK: Trenutni položaj planeta vas ohrabruje da hodate čvrsto, gledate ispred sebe i ne skrećete sa puta kojim ste krenuli. Ako ste vi i vaš partner imali probleme u komunikaciji, danas je pravo vrijeme da to riješite. Započnite konverzaciju. To nije teško kao što se vama čini.


LavLAV: Zvijezde su postavljene tako da vas podstiču da uvedete promjene u emotivni odnos. Ovo je prilika za poboljšanje veze, njeno osvježenje, prije nego za donošenje drastičnih odluka. Sa partnerom obavite iskren razgovor, iznesite svoje želje i potrebe i budite sigurni da će ishod biti pozitivan.


DevicaDJEVICA: Trenutni položaj planeta će u vaš ljubavni život doneti avanturu. Ako ste u vezi, vodite računa da je ne upropastite zbog želje da se zabavite. Ipak, treba da cenite to što imate. Slobodni pripadnici ovog znaka srešće nekoga is prošlosti i sjajno će se zabaviti. Uživajte! Cijeli svijet je vaš.


VagaVAGA: Vi volite da pokažete partneru kako se osjećate, demonstrirajuće naklonost na razne načine kao što je kupovina poklona, masiranje ili odvodeći njega ili nju na neko skupo mjesto. Danas vam planete poručuju da ako želite da pokažete koliko vam je stalo, morate sa partnerom razgovarati o tome. Postoje neke stvari koje ljubavnici žele da čuju direktno od svojih partnera, a to nije moguće okolnim putem.


ŠkorpijaŠKORPIJA: Trenutni položaj zvijezda će donijeti neku vrstu nadmetanja između vas i vašeg partnera. Ovo može biti romantično ukoliko ne dobije prevelike razmjere. Ako se to dogodi, moglo bi doći do nepotrebne svađe. Nađite način da to izbjegnete. Između vas ljubomora te vrste ne treba da postoji. Vi ste na istoj strani.


StrelacSTRIJELAC: Danas vam zvijezde nude šansu da nekog upoznate malo bolje, a možda i mnogo bolje. Stvar je u tome da sve zavisi od toga koliko otvoreno budete međusobno razgovarali i koliko budete iskreni jedno prema drugom. Imate šansu da razgovarate veoma intimno o značajnim i dubokim temama, ali to zahtjeva da ne budete preplašeni od toga da otvorite svoje srce.


JaracJARAC: Jedna od najvećih poteškoća koju imate je ta, da iako vam se dopada ideja o ozbiljnoj vezi, kada dođe do toga da se ona ostvari vas uhvati panika i pobjegnete glavom bez obzira. Zvijezde vam danas poručuju da treba da budete hrabri i razgovarate otvoreno sa tom osobom o svojim osećanjima. Možda vam neće biti naročito prijatno, pošto ćete razovarati o nečemu što inače izbjegavate, ali ne zaboravite da ćete se nakon ovog razgovora sigurno osjećati bolje.


VodolijaVODOLIJA: Danas vam zvijezde poručuju da će vaše riječi imati posebnu težinu, pa vodite računa o tome šta ćete govoriti. Takođe postoji mogućnost da vam neko oda važnu tajnu, kojom ćete dobiti ucjenjivačku moć, a nikad ne znate kada će vam biti potrebna. Najvažnije od svega je ipak da ćete biti sposobni da iskažete svojoj drugoj polovini koliko je volite. Ako se usuđujete, naravno!


RibeRIBE: Trenutni planetarni aspekat vam donosi život u trenutnu vezu koja je prijetila da se potpuno umrtvi. U vama ima puno emocija, ali iz nekog razloga oboje ste zatvoreni i nespremni da se opustite i otvorite svoje srce. Mala svađa će prouzrokovati burnu reakciju i nakon rasprave shvatićete koliko volite jedno drugo.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________