MELANIA TRUMP: Potez u vrtoglavim štiklama kojeg je teško ponoviti

Melania Trump oduševila je modne kritičare svojim zadnjim pojavljivanjem, a pogotovo vještinom hodanja u cipelama s vrtoglavnim potpeticama od 12 centimetara.

Jimmy Choo jedan je od najpopularnijih dizajnera štikli u svijetu, kojeg vole nositi dame od Hrvatske do Hollywooda. U njegovoj kolekciji posebno je istaknut model “Anouk” kojeg karakterizira iglena potpetica od 12 centimetara.

Ove cipele česta su pojava na crvenim tepisima, a u njima se znaju kretati samo žene s velikim iskustvom hoda na visokoj potpetici poput Jennifer Lopez ili pak Tayor Swift.

Jimmy Choo model Anouk prodaje se po cijeni od oko 4000 kuna za par

Zbog visoke štikle održavanje ravnoteže može biti otežano na ravnoj plohi, a posebno izazovno na neravnom terenu.

‘Model štikli Anouk Jimmyja Chooa ističe se po iglenoj potpetici od 12 centimetara.’

Siguran hod u štiklama od 12 centimetara

No potonje nije problem za prvu damu SAD-a, koja je u bež cipelama Anouk bez ikakvih poteškoća prošetala travnjakom ispred Bijele kućekako bi se sa suprugom Donaldom i sinom Baronom ukrcala na let za Floridu.

U elegantnom hodu nije ju omela niti ledena zemlja te snijeg koji se još uvijek zadržavao na nekim dijelovima.Melania Trump je slavne štikle sparila s upečatljivim crvenim kaputom i kožnatim rukavicama američke dizajnerice Alice Roi, čije je kreacije nosila i u prošlosti.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako prva dama nosi popularne štikle Jimmyja Chooa.

Melania Trump ima siguran hod u štiklama od 12 centimetara
Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________