Modni dodaci koji nikad ne izlaze iz mode

Modni

Nijedan outfit nije potpun bez modnih dodataka, detalja koje uvijek imamo uz sebe jer, osim što upotpunjuju cjelokupni dojam, predstavljaju stvari koje su nam neophodne

Za sve muškarce je zaista dobra vijest da neki modni dodaci jednostavno nikad ne izlaze iz mode! Stoga ukoliko nemate nešto s popisa, preporučamo vam da nabavite u što kraćem roku.

Klasične sunčane naočale – bez obzira na vaš stil, godine ili trendove koji su trenutno popularni, kvalitetne sunčane naočale klasičnih linija i dizajna odgovaraju svakoj prilici i odjevnoj kombinaciji. Naglasak je pritom na ovom “klasične” te vam savjetujemo da ne eksperimentirate s modelom naočala, već da odaberete klasične modele kao što su tzv. pilotske naočale ili wayfarer model.

Kožni novčanik na preklop – najpopularniji model novčanika upravo je onaj koji nikad ne izlazi iz mode. No, ovakvi modeli ne moraju nužno biti klasični crni, već se pojavljuju u različitim bojama i različitih uzoraka.

Ručni satovi – detalj koji najviše upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju, a uz to je i veoma praktičan. Ručni satovi prošli su pravu povijest, a danas su najpopularniji modni detalj u muškoj i ženskoj modi. Preporučamo vam sat od nehrđajućeg čelika ili pak retro sat s kožnim remenom u smeđoj ili crnoj boji.

Šal – modni detalj bez kojeg je zima nezamisliva ujedno je i prilika da upotpunite svoj outfit različitim bojama i uzorcima. Savjetujemo šal kariranog uzorka u smeđoj i bež ili crvenoj boji.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________