NEVJEROVATNA PRIČA SA PARKINGA: Udarila mu je AUTO i ostavila poruku! Njegova REAKCIJA JE ŠOKIRALA SVE!

Sasvim slučajno pod čudnim okolnostima “upoznao“ je djevojku. Poruku prenosimo u cjelosti:

“Umrijeću od miline dok pišem ovu poruku. Djevojka me sinoć zakačila na parkingu dok se parkirala. Ta djevojka vjerovatno nije imala pojma da ja sjedim u kafiću preko puta, a koji gleda na parking ispred tržnog centra. Evo šta se desilo..

Sasvim slučajno sam u jednom trenutku pogledao na parking i primijetio neku djevojku da trči za momkom, a on frajer i ne gleda u nju, nešto joj reče, uđe u auto i ode. Koji konj, kontamo se nas trojica. Ostavi onako lijepu djevojku, budala.. Drugovi i ja smo nastavili da gledamo da vidimo hoće li sve biti u redu, a onda smo vidjeli kako djevojka briše lice – plakala je. Bilo nam e žao… Sjela je u auto, i još neka 3-4 minuta je sjedila, a mi za to vrijeme razmatrali možemo li joj pomoći. Kad vidim žensko kako plače žao mi bude što sam muško, majke mi.

Nakon 3-4 minuta, upalila je auto i krenula u rikverc.. I hoooop ide nazad, mi već vidimo šta će se desiti… Hooop i lupi u moje auto. Skoči ja, skočiše drugovi, ona izleti iz auta, gleda šta je uradila, hvata se za glavu, brzo se vrati u auto uze papir olovku, napisa nešto, poljubi onaj papir – a mi u čudu gledamo šta bi. Nekih 30 sekundi smo gledali jedan u drugog, a dok mi izletismo do auta, djevojka već otišla.

Nije mnogo štete na autu, ma nije ništa ni bilo, spala mi registracija, al` carica mi napisala poruku:

“Izvinjavam se, slučajno sam vas zakačila kako sam se parkirala, nazovite na broj *** za naknadu štete.. Erna”. Nazvao sam je odmah, javila se onako tihim glasom i samo sam joj rekao “Carice, ne sikiraj se što si mi udarila auto, nego, ostavi ti tog majmuna što plačeš za njim, ja ću te oženiti”.

Samo se nasmijala, a onda i počela izvinjavati. A ja joj opet ponavljao da se ne sikira. I eto, nagovorio sam je nekako na kafu. Nadam se da će ostaviti momka. Ako ga ostavi, nek mi udara auto svaki dan, neće mi biti žao!”

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________