VIDOVNJAK IZ TEKSASA: “Vidio sam kraj svijeta! Dani su nam odbrojani!”

Vidovnjak
FOTO: Flick

Samoprozvano ‘nadprirodno ljudsko biće’ otkrilo je svoju viziju kraja svijeta. Štaviše, u svom svjedočenju, javnost je ovo ‘biće’ upoznalo s tačnim datumom i satom kada će Zemlja prestati da postoji

Horacio Villegas, koji za sebe tvrdi da je vidovnjak, rekao je za The Daily Mail, da je upravo on predvidio uspon Donalda Trumpa 2015. godine, te vjeruje da je 45. predsjednik Sjedinjenih Država Kralj iluminati koji će započeti Treći svjetski rat.

Kao svako drugo racionalno biće, sigurno i Vi želite dokaze za Villegasova predviđanja, ali moramo vas razočarati. Dokazi ne postoje jer pomenute vizije ‘posjećuju’ ga tokom spavanja, odnosno tokom sna.

Pomalo smiješno, zar ne?! To nam dođe kao da si u stanju biti nevidljiv onda kada niko ne gleda.

Međutim, prošle sedmice Horacio je usnuo apokalipsu biblijskih razmjera koja Zemlju ‘pogodila’ nije od vremena dinosaura.

“Vidio sam velike vatrene lopte kako padaju na Zemlju. Ljudi su bježali, pokušavali se sakriti od novonastale destrukcije. Vjerujem da su ove vatrene kugle predstavljale nuklearne rakete koje će biti bačene na gradove i ljude širom svijeta” – rekao je Horacio.

“Dani su nam odbrojani! Za nešto više od 20. dana, svijet koji poznajemo prestat će da postoji. Mi ćemo prestat da postojimo. Sve će se ugasiti, nestati, izgoriti…”

Villegas, katolik iz Teksasa, vjeruje da mu je Bog dao ovu moć, te vjeruje da će nuklearne rakete počet padati s neba na dan 100. godišnjice od posjete Djevice Marije – 13. maja.

Šta mislite, koliko ćemo još puta ispratiti kraj svijeta?!

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

 

 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________