Rješite se zubobolje u samo 2 minuta

Jedan od najgorih bolova je upravo zubobolja. Ovaj trik spasiće vas do odlaska kod zubara jer će bol nestati vrlo brzo. Riječ je o metodi koju ljudi koriste od davnina…

Klinčić je od davnina poznat kako vrlo ljekovit začin. Na primjer, u Indiji ga koriste još i danas, i smatraju ga najboljim prirodnim lijekom protiv zubobolje. U stara vremena koristili su ga i za uklanjanje neugodnog mirisa iz usta. On sadrži tvari koje imaju anestetsko i protivupalno djelovanje.

Njime možete zaustaviti zubobolju za svega dvije minute. Za to možete koristiti cijeli klinčić, njegov prah i ulje. Za koju god metodu se odlučili, najprije isperite usta toplom slanom vodom.

Tri metode ublažavanja boli:

Cijeli klinčić Dva, tri klinčića stavite u usta, pokraj zuba koji boli. U ustima će malo omekšati, a tada ih lagano žvačite jer će na taj način iz njega izaći još više ljekovitih tvari.

Prah klinčića Uzmite malo praha i stavite ga između zubnog mesa i obraza pokraj zuba koji vas boli.

Ulje od klinčića Za njega kažu da pomaže najbrže. Pomiješajte nekoliko kapi ulja sa pola kašike maslinovog ulja. U to uronite komadić vate (ili štapić za uši) pa lagano tapkajte po mjestu koje vas boli. Vrlo brzo ćete osjetiti olakšanje.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________