Fresh Press portal i Zovko osiguranje organizovali Prvu poslovnu večeru zahvale

Fresh Press Media iz Tuzle i Zovko osiguranje iz Žepča sinoć su u velikoj sali JU Dom penzionera u Tuzli organizovali svečanu večeru pod nazivom “Prva poslovna večera zahvale”

Povod okupljanja jeste proslava četvrte godine uspješnog rada nezavisnog informativnog portala Freshpress.info, odnosno 16 godina kontinuiranog rada Zovko osiguranja te ugodno druženje s poslovnim partnerima koji su svojim dolaskom uljepšali i obogatili ovu manifestaciju.

Uvodnom riječju voditeljica programa otvorila je manifestaciju te prisutnima uputila dobrodošlicu, tople pozdrave i poželila ugodno druženje.

U nastavku programa, gostima se putem video linka obratio i bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić koji je izrazio žaljenje što nije mogao prisustvovati manifestaciji te obećao da sljedeću priliku neće propustiti. Njegova ekselencija Stjepan Mesić čestitao je godišnjicu Fresh Press Media i prisutnima zaželio lijepo druženje i nove poslovne poduhvate.

Prisutnim gostima i poslovnim partnerima obratila se i direktorica marketinga Fresh Press Media Danijela Caraballo, a direktoru Danijelu Kukariću pripala je čast da prezentuje ličnu kartu Fresh Press Media firme te zahvaljujući analitičkim podacima potvrdio zašto je Fresh Press portal vodeći nezavino-informativni portal u Bosni i Hercegovini, regionu, Europi ali i u ostatku svijeta.

Danijela Caraballo
Danijela Caraballo
Danijel Kukarić
Danijel Kukarić

Ispred Zovko osiguranja gostima se obratila Dijana Jelić te uspješni rad ove osiguravajuće firme, koji traje već 16 godina, prezentovala gostima u sali. Riječ je takođe dobio i direktor Zovko osiguranja – Franjo Zovko koji je svojim govorom šarmirao sve prisutne te zaželio ugodno druženje i unaprijed se radovao budućim poslovnim saradnjama.

Dijana Jelić
Dijana Jelić
Franjo Zovko
Franjo Zovko

Pored domaćina manifestacije svojim prisustvom istu su uljepšali i Mirsad Bakalović, direktor JU Dom penzionera Tuzla, Firma Plant na čelu sa gosp. Adnanom Hodzicem, Firma BP Šabanović i Hrastik D.o.o na čelu sa gosp. Edinom Šabanovićem, Luciana d.o.o na čelu sa gosp. Stefanom Božićem, Miden Company na čelu sa Nedimom Jusićem, Inter Dom na čelu sa Suadom Umihanićem, Auto Kućom Pavić na čelu sa gosp. Dejanom Pavićem i gospođicom Adrijanom Pavić, Goriciana d.o.o na čelu sa gosp. Fahirom Skulićem, Lafat komerc sa predstavnikom Adnanom Sinanovicem…

Takođe, bitno je spomenuti da su se pozivnicama odazvali i predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović, direktor JKP SiK Goran Jurak, direktor Meli voda kompanije Mirza Kullglić, predstavnici firmi Medi Pool, Univerzal Media, Tuzlanski sajam, Hit Tours te mnogi drugi…

Tokom večeri Zovko osiguranje je svim prisutnim uručio bogate poklone te se zahvalio na vremenu kojeg su proveli u našem društvu.

Ostatak večeri bio je namijenjem ugodnom druženju, bogatoj trpezi i predivnim muzičkim notama za koje su bili zaduženi članovi benda Druga obala.


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________