Kvalitetan krov znači i kvalitetan život – LOVIĆ & CO

Lović

Sve što trebate znati o krovnoj hidro i termo izolaciji, pokrovu, solarnim kolektorima i materijalima, u posjeti Lović & Co sve potrebne informacije saznali smo za vas

Krovove prema obliku, grubo, dijelimo na jednoslivne, dvoslivne ili višeslivne, na ukošene, polukose, složene, šatoraste, stožaste, ljuskaste, kupolaste, toranjske, ravne i ovješene. Nagib krova i njegova konstrukcija uvjetovani su vrstom pokrovnog materijala, namjenom tavanskog prostora i estetici, a vrlo važni su i klimatski uvjeti.

Naprimjer, tamo gdje su zime snježne, krovovi su strmi, dok su u toplijim krajevima, ali i zbog bure, često ravni. Za kvalitetan krov treba nam dobra konstrukcija, kvalitetan pokrov, ali i pregršt dodatnih materijala koji će omogućiti da se potkrovlje redovito ventilira, da bude dobro izolirano te da oborinske vode odlaze kroz žljebove u predviđeni šaht.

Lović

Pri izradi krova treba se držati pravila struke. Svaki pokrov, bila to šindra ili crijep, ima svoje specifičnosti. Valja spomenuti i da postoji razlika u izoliranju klasičnih krovova ili ravnih – zelenih krovova.

Crijep je u nas najpopularniji pokrov, a izbor crijepa je odluka koja se donosi gotovo za cijeli život.

Zašto se odlučiti za Lović & Co?

U izradi svih ručnih proizvoda posjedujemo dokazano iskustvo. Proizvodimo trapezne limove, limove imitacije crijepa, kompletnu limarsku galanteriju, strujne, hidrantske, poštanske i gardarobne ormare kako i razvodne ormare za grijanje. Svi naši proizvodi odlikuju se potvrđenom kvalitetom.

Proizvodni pogon je smješten na 3000 m2 koji obuhvata nekoliko proizvodnih objekata koji su opremljeni savremenom tehnologijom i mašinama što nam uz našu iskusnu i kvalificiranu radnu snagu omogućuje da odgovorimo na sve zahtjeve tržista. Poslujemo sa preko 300 građevinskih i drugih firmi širom BiH kao i sa firmama iz susjednih zemalja.

Težimo stalnom usavršavanju i modernizaciji našeg poslovanja uz primjenu savremenih procesa obrade i proizvodnje svih vrsta limova. Lović&Co d.o.o., jedna je od firmi koja bilježi uspješan rast i razvoj.

Za više informacije posjetite zvaničnu Facebook stranicu Lović & Co i/ili posjetite zvaničnu internet stranicu.

KATALOG MOŽETE PREUZETI OVDJE


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________