PLAVA POLIKLINIKA: Vodite trudnoću kod nas uz stručno osoblje i najsavremenije aparate

Želite da je briga o Vama i Vašoj bebi u sigurnim rukama? Sigurno ste razmišljali kako do dobrog i ljubaznog ljekara sa najsavremenijom opremom koji Vam je dostupan u svako doba.

Mi Vam donosimo priču iz privatne poliklinike čije su cijene pristupačne za svačiji džep.

Plava Poliklinika dugi niz godina može se pohvaliti najsavremenijom opremom i stručnim osobljem. U uslovima po evropskim standardima u svojoj bogatoj ponudi, imaju posebne ponude za buduće mame.

Dr. Dženita Kurtćehajić jedini je certificirani ginekolog u BiH prema FMF London standardima za I (prvi) trimestar screening i II (drugi) trimestar screening.) Početkom 2013. godine pokrenut je projekat kombinovani screening u BiH, u skladu sa FMF London standardima i više od 1600 trudnica podvrgnuto je combined testu (fetalni sceening + free Beta hCG +PAPP-a). Naši pacijenti pored toga što imaju jedini certificirani program, na raspolaganju su im i usluge laboratorija u kojem su neophodne analize krvi gotove u rekordnom roku, od sat vremena, dok traje pregled).

Pored kombiniranog probira naša doktorica je jedini FMF London licencirani ljekar u BiH za organ screening (II trimestar screening) sa detaljnim pregledom dječijeg srca (fetalna ehokardiografija).

-Najmodernija oprema u BiH

Od maja 2016. Poliklinika posjeduje trenutno najsofisticiraniji ultrazvučni aparat u svijetu medicine GE Volusion E10. Savršen prikaz slike, uz najnapredniju tehnologiju 3D/ 4D ultrazvuka omogućava najbolju dijagnostiku, te svakako ljepši prikaz vašeg novorođenog djeteta, dok je još u majčinonom stomaku).Pacijentima se novim ultrazvučnim aparatom približavaju do sada nerazumljive ultrazvučne slike.

-Maksimalna posvećenost

Osjetite i vi naš individualni pristup, sa mnogo odgovora na sva vaša pitanja, kao i ohrabrenja kada su u pitanju možda nepotrebni ” potencijalni strahovi”. Minimalno tri ginekologa su vam dostupna svaki radni dan.

Doživite emotivne trenutke

Nijedno razdoblje u životu nije ispunjeno sa toliko emocija kao trudnoća. Na prvom mjestu je naša stručnost, a onda slijede prelijepi 4D momenti. Mi ćemo se istinski potruditi da vaše uspomene zabilježimo u što boljem svjetlu. Za te posebne trenutke je zadužen naš sonographer (dipl.ing radiologije), koji će vam uvijek izmamti osmijeh na licu. Očekivati je da nekada bebe i ne budu raspoložene, ali mi ćemo strpljivo raditi svoj posao.

-Budite u sigurnim rukama

Stalna edukacija je garant za kvalitet.Mi se educiramo kontinuirano kroz napredne autorizirane kurseve, redovne posjete svjetskim kongresima i u kontaktu smo sa vodećim stručnjacima iz Evrope.

-Buduće tate su dobrodošle

U Plavoj Poliklinici uvijek i na svakom pregledu mogu biti prisutni budući očevi, kako bi i sami učestvovali u rješavanju eventualnih dilema oko trudnoće.

-Mogućnost poroda u drugoj ustanovi

Budući roditelji mogu se opredijeliti za porod u Plavoj poliklinici ili nekoj drugoj ustanovi. Obzirom da trudnoća predstavlja kompleksno stanje, nama je lakše kada se parovi odlučuju za redovne kontrole u PP, kako bismo od samog početka trudnoće bili upoznati sa stanjem budućih majki.

Drugo mišljenje zbog sumnje na anomalije ili nemogućnosti egzatnog prikaza anatomskih struktura ploda ginekolozi šalju na precizniju dijagnostiku a ćesto budući roditelji i sami traže dodatno mišljenje kako bi se uvjerili da je beba zdrava. Referentni smo centar za ekspertni ultrazvuk u trudnoći.

-Cijene su prihvatljive

Ekspertni 4D pregled koji obavlja vrhunski specijaliziran ginekolog, na trenutno najmodernijem aparatu u svijetu, iznosi 150,00 KM – pregled traje od 30 do 60 minuta u prosjeku. Kontrolni mjesečni UZV-ni pregledi za trudnice su 40,00 KM. Trudnice koje se odluče za vođenje trudnoće u našoj zdravstvenoj ustanovi, imaju nakon dvanaeste nedjelje trudnoće gratis KKS i analizu Urina.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________