POPUST DO 10% – Prezentacija Rigips-a u ZH-Zoli

Rigips

U prodajnom centru ZH-Zola doo Živinice, dana 25. maja 2017. godine, bit će održana prezentacija Rigips-a. Riječ je o klasičnoj prezentaciji materijala proizvođača Rigips-a, koja će trajati od 9 do 13 sati, a tokom koje će gostima na usluzi biti demonstrator Rigips-a.

Vjerovali ili ne, gips postoji već 200 miliona godina. Kroz geološki proces u vodi rastopljeni gips taložio se u plitkim morskim zaljevima i tako stvorio danas poznate naslage gipsa. Danas kada govorimo o tradicionalnim i isprobanim građevinskim materijalima, gips zauzima prvo mjesto.

Gips je, kao što je poznato, dio prirodnog bogatstva zemljišta. Danas ga nalazimo u bogatim slojevima kamenja koji se protežu do 70 m. U mnogim zemljama uz nalazišta gipsa obično se nalaze i rudnici za eksploataciju kao i pogoni za daljnju preradu gipsa.

Gips nema mirisa. Osim toga on ne sadrži, tj. ne razvija nikakve supstance koje mogu ugroziti zdravlje. Sve to ga čini dobro podnošljivim kako za čovjeka tako i za životinje i životnu okolinu. Proizvodi dobiveni od gipsa imaju ista svojstva. Osim toga zbog svojih posebnih svojstava gips poboljšava klimu u prostoriji i daje osjećaj ugode stanovanja

Svi kupci koji posjete prodajni centar ZH-Zola, na kompletan asortiman Rigips-a, imat će popust od 10%.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________