ZH-ZOLA: Dragi naši kupci, hvala Vam

ZH Zola

Dragi naši cijenjeni kupci, ovu priliku koristimo kako bismo se upravo Vama zahvalili na ukazanom povjerenju, odvojenom vremenu i interesovanju za uslužni program naše firme koji je za Vas po sniženim cijenama u ponudi bio tokom “Proljetnog Shopping Day-a”

S velikim oduševljenjem, radošću i ponosom firma ZH-Zola ugostila je i s osmijehom ispratila preko 15.000 zadovoljnih kupaca koji su prepoznali naš rad, kvalitet naših usluga te koji su nam pomogli da ostvarimo najambicioznije poslovne snove.

Za sebe volimo reći da smo tim za koji je svaki projekat novi izazov i novo iskustvo. S tim u vezi, u budućem radu, potrudit ćemo se Vama, našim kupcima, ponuditi još bolje usluge i kvalitetniju, razvnovrsniju i ekonomski prihvatljiviju ponudu.

Hvala Vam što ste bili dio širokog kruga zadovoljnih kupaca, a mi ćemo nastojati da stalno prevazilazimo Vaša očekivanja.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________