ZH-ZOLA VAS POZIVA! Dobrodošli na “Proljetni Shopping Day!”

ZH

Nešto više od 12 sati dijeli nas od velikog “Proljetnog Shopping Day-a” firme ZH-Zola doo Živinice. Sutra od 7 do 19 sati, u prostorijama prodajnog centra, kupcima i posjetiocima na raspolaganju će biti preko 25.000 artikala po cijenama sniženim do 40%

KERAMIČKE PLOČICE

U našem prodajnom centru možete naći keramičke pločice provjerenih proizvođača i za sve namjene.

Ukoliko renovirate kupatilo ili pravite novo, nudimo vam veliki izbor pločica za kupatilo. Naša raznovrsna ponuda omogućava svakome da nađe nešto po svom ukusu. U ponudi su i pločice za kuhinju koje će dati potpuno novi izgled vašoj kuhinji.

Bilo da tražite podne pločice, zidne ili spoljne, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći ono što vam odgovara i to po cijenama nižim za 20%

Uz naše pločice, preporučujemo i kvalitetan materijal za postavljanje iz našeg asortimana.

Pločice
Pločice

BOJE I LAKOVI

Bojanje može značajno promijeniti izgled Vašeg doma, a uz to je i vrlo jednostavan način da se uobičajeni i dosadni prostor pretvori u nešto posebno. U našoj ponudi se nalaze Chromosove boje Poliflor Extra – namijenjene za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina stambenih i javnih prostora i Chromoden lak za parket i Belinka lakove za obradu drveta.

Možete pronaći boje za drvo, unutrašnje zidove, fasade i ostalo… ako nas posjetite sutra tokom velikom “Proljetnog Shopping Day-a” po cijenama nižim za 20%.

Boje i lakovi
Boje i lakovi

RASVJETA

Rasvjeta je više od praktičnosti, ona utieče i na to kako se osjećate. Ako imate više kontrole nad količinom svjetlosti u svojoj prostoriji, osjećat ćeš se bolje.

Uz nekoliko različitih izvora svjetlosti možeš promijeniti ugođaj u svakom prostoru tako da odgovara dobu dana i aktivnostima koje želiš obavljati.

Naša raznolika ponuda obuhvaća sve vrste rasvjetnih tijela od plafonjera do različitih modela lustera, visilica, stajaćih i stolnih lampi po cijenama nižima za 20%

Rasvjeta
Rasvjeta

Napomenućemo da će prodajni centar ZH-Zola u subotu (sutra) biti otvoren od 7 do 19 sati i da se isti nalazi u Živinicama u I ulici br. 11.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________