SEKS SKANDALU SA DJEVOJČICOM: “Da sam je bar silovao, nisam ga ni iz….!”

Nekadašnji reprezentativac Engleske Adam Johnson na služenju je šestogodišnje zatvorske kazne zbog seksa sa maloljetnicom, koja je u tom trenutku imala 15 godina. On je na suđenju priznao krivicu za zavođenje, ne i seks, a sada je objavljen šokantan tajni snimak iz zatvora u kome on govori “da sam je bar silovao”.

Bivši igrač Sanderlenda i maloljetnica su se dopisivali SMS porukama, čekala ga je poslije treninga i poslije nekog vremena našli su se sami kada je on pokušao da je seksualno iskoristi. U to vrijeme čekao je bebu sa svojom partnerkom.

– Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je kre… Ma, nisam ga ni izvadio – Johnson je kroz smijeh odgovarao na pitanja drugih zatvorenika u video-snimku, koji je objavio “Sun “.

Na snimku se čuje i kako “ribe samo žele novac”, i da je tako bilo i sa roditeljima ove djevojčice.

– Ako smuvaš neku uveče, a ujutro se toga ne sjećaš, odmah se pojavi priča o silovanju. To ribe rade. I mene su tužili, jer sam slavan. Čovječe, neki su imali seks s 12-godišnjakinjama i za to su dobijali 13 mjeseci – žali se on.

Jonson se nedavno žalio na zatvorsku kaznu i nadao se da će mu biti smanjena kazna, pa i da postoji mogućnost da se vrati fudbalu. Zatvorenici su ga pitali da li će ići u Kinu, gde se danas zarađuje ogroman novac.

– Čovječe, u Engleskoj sigurno neću dobiti drugu šansu, možda probam negdje napolju.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________