SLOBODA DOČEKUJE KRUPU: ”Boli me poraz od 3:0 u Krupi, učinit ćemo sve da se od publike oprostimo pobjedom”

Danas je u prostorijama FK Sloboda održana pres konferencija uoči odigravanja 9. kolo za prvaka BH Telecom premijer lige gdje Sloboda dočekuje Krupu, a na kojoj su se prisutnim novinarima obratili šef stručnog štaba FK Sloboda Vlado Jagodić i mladi igrač veznog reda Vladimir Grahovac.

Šef stručnog štaba FK Sloboda je naglasio da će nastojati da zadrže 4. mjesto na tabeli i kako je rekao jer to Sloboda realno i zaslužuje u ovom trenutku što je i bio krajnji cilj upravnog odbora FK Sloboda.

”Imamo obavezu da se pobjedom oprostimo od publike i navijača na domaćem terenu”, dodao je Vlado Jagodić.

Također je istakao da Krupa dolazi rasterećena i da se radi o podmlađenoj ekipi koju su već svi proglasili najvećim hitom prvenstva.

”Napravili su jako dobro priču sa mladim igračima što je okosnica i našeg tima, to će vjerovatno biti susret dvije najmlađe ekipe u ligi”, rekao je Jagodić.

On je dodao da jedna greška može odlučiti pobjednika.

”Iskreno mene boli poraz od 3:0 u Krupi, svojim igračima sam naglasio koji nam je cilj i koliko nam je važno da se pobjedom oprostimo od publike i navijača. Njihov neriješen rezultat je iznenadio mnoge pa tako i mene, tvrdim da će učiniti sve da odigraju u najmanju ruku nerješeno jer taj međusobno skor na tabeli može biti odlučujući”, izjavio je šef stručnog štaba FK Sloboda, Vlado Jagodić.

Napominjemo da susret na Gradskom stadionu Tušanj počinje u 17:00 sati, ulaz slobodan.


 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________