DOJAVA O BOMBI: U Podgorici prekinut meč između “Budućnost Volija” i “Mornara”

Foto: Vijesti.me

Košarkaška utakmica u Podgorici između ekipa “Budućnost Volija” i “Mornara” prekinuta je nakon prve četvrtine zbog dojave o bombi.

Meč će biti nastavljen sutra u 20.30 sati, i to od trenutka prekida, a domaćin je nakon prvih deset minuta igre vodio rezultatom 24:14.

“Budućnost” i “Mornar” trebali su da odigraju petu odlučujuću utakmicu finalne serije plej-ofa Erste lige, nakon što su oba tima slavila u mečevima na svom terenu u prethodna četiri duela.

Ovo je 13. dojava o bombi u posljednjih mjesec dana, ali i prva na sportskim manifestacijama, nakon što su na udaru bili tri puta “Delta siti”, diskoteka “Bigl”, dva puta “Kapital plaza”, te hoteli “Hemera”, “Hilton” i “Ramada”, kao i zgrada Specijalnog državnog tužilaštva.

Prijetnje o bombama u kabinetu dolazile su i sudijama Osnovnog suda u Podgorici i rukovodiocima crnogorske Uprave policije.

Sve dosadašnje dojave dolazile su sa telefonskih brojeva operatera iz Srbije, a bilo je i prijetnji i sa brojeva sa terotorije BiH. Crnogorska policija je u kontaktu sa kolegama iz Srbije i BiH da bi se otkrili počinioci ovih krivičnih djela, javlja Srna.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________