DOSJETLJIVOST: Legenda visoka 175 cm izveo potez koji se rijetko viđa

Legendarni bivši NBA igrač je neviđenim potezom oduševio košarkaški svijet.

Iako je visok samo 175 centimetara, legendarni Nate Robinson je ušao u povijest kao jedini košarkaš koji je tri puta osvojio natjecanje u zakucavanju. Danas 32-godišnji Robinson ne nastupa u NBA-u od 2015. godine kada je igrao za New Orleans Pelicanse, a nakon kratke avanture u Izraelu 8. veljače ove godine je potpisao za razvojnu momčad 76ersa Delaware 87erse.

Robinson i u razvojnoj ligi igra u svom stilu – atraktivno i neustrašivo. Potez koji je izveo na utakmici protiv Raptorsa 905 je oduševio košarkaški svijet i postao hit na internetu.

Izdvojeni članci

Robinsona su u jednoj akciji okružila dvojica protivničkih igrača, a on je izbjegao zamku tako što se 221 centimetar visokom Edyju Tavaresu doslovno provukao kroz noge!

Iako u nastavku akcije nije postigao koš, svojim je potezom oduševio gledatelje, ali i brojne poklonike diljem svijeta kojima je Robinson ostao u sjećanju kao jedan od najatraktivnijih igrača lige. Osim atraktivnih zakucavanja, pamte se i njegove blokade, a pogotovo ona protiv pola metra višeg Yao Minga.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________