Pan Game Day: Druženje sa košarkašima OKK Sloboda, ulaznice i brojne vrijedne nagrade

Tuzla, Café bar Sloboda, subota 18.mart

U Café baru Sloboda u Tuzli ove subote, 18. marta, od 11 do 14 sati bit će održan prvi Pan Game Day u okviru kojeg posjetitelje očekuje dobra zabava i navijačka atmosfera uz mogućnost osvajanja  ulaznica za susret OKK Sloboda – OKK Spars, koji se isto veče igra u tuzlanskom Mejdanu.

Za drugi nastup tuzlanske ekipe u okviru Lige 6 Košarkaškog prvenstva BiH,  ujedno prvog na domaćem terenu, posjetitelji Café bara Sloboda ulaznice će moći osvojiti učešćem u brojnim zanimljivim Pan aktivacijama. No, osim mogućnosti da sa tribina Mejdana bodre svoj tim, tu su i brojne druge vrijedne Pan i OKK Sloboda nagrade, a za navijačku atmosferu bit će zadužena i sjajna Fm Jam ekipa sa svojim live nastupom. Pan Game Day je posebna prilika i za druženje sa košarkašima ovog popularnog kluba, koji će doći da pozdrave svoje vjerne fanove i lično podrže „zagrijavanje pred tekmu“.

001

A nakon ove subote druženje i nagrađivanje se nastavlja. Tako će i pred sve ostale utakmice OKK Slobode igrane na domaćem terenu u okviru Košarkaškog prvenstva BiH, navijači biti pozvani da bodre svoj tim i uživaju u Pan Game Day-u.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________