OPŠTA TUČA U CRNOJ GORI: Brutalna tuča rukometaša u Nikšiću, jedan rukometaš ostao da leži na terenu

Crnogorski klupski rukomet još jednom je dotakao dno, a tome su sinoć, u Sportskom centru, doprinijeli rukometaši Nikšića 2014 i Morače 2015, prenosi portal Onogošt.

Prljav meč od prvog sudijskog zvižduka, dva crvena kartona i veliki broj isključena nisu mogla umiriti uzavrele strasti, pa je na tridesetak sekundi prije kraja meča sve to kuliminiralo opštom tučom na terenu.

Okidač je bio posljednji minut susreta kad su gosti preokrenuli rezultat i poveli sa dva gola razlike, protiv domaćina koji je bio favorit u ovom meču sedmog kola Druge muške lige.

Direktni učesnici, Đorđije Adžić iz Nikšića i Danilo Milić iz redova gostiju, uvukli su u konflikt i ostale saigrače, sijevale su pesnice, letjele su stolice sa tribina, a i pojedini navijači su pokušali da “dijele pravdu”.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 21:23 i sada će uslijediti disciplinski postupak protiv aktera konflikta i vjerovatno veoma oštre kazne.

Uoči ovog susreta Nikšić je bio neporaženi tim sa pet pobjeda, dok su gosti imali samo jedan trijumf.


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________