Fresh Press portal
Fudbal Sport

Stevanović produžio ugovor sa Plavima: Novac me ne vodi, Željo i Grbavica – do kraja života!

Defanzivac Željezničara, Siniša Stevanović, potpisao je novi ugovor sa Željom do ljeta 2022. godine uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

Siniša Stevanović je na Grbavicu stigao u januaru 2016. godine, te je potom odigrao 135 utakmica u dresu Plavih.

Bivši fudbaler Partizana, subotičkog Spartaka i Novog Pazara ističe da su presudile emocije i da je želja za nastavkom saradnje bila obostrana.

“Naravno da sam sretan što ostajem na Grbavici, nismo dugo pregovarali jer je želja bila obostrana. Kod mene je presudilo srce, presudile su emocije i neki veći novac me nikad nije vodio u karijeri. Volio bih ostati upisan “nekim slovima” u historiju Želje i da dođem do broja 200. Ovdje želim završiti karijeru i nastaviti živjeti u sportskom okruženju Želje i s brojim prijateljima s tribina. Željo, Grbavica, plava boja – do kraja života”, istakao je tridesetdvogodišnji bek Plavih.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više