ŠIMNKERI, PAZITE SE! Novi Civic Type R je tu da vas osramoti na cesti (FOTO)

Cyvic
FOTO: Cnet.com

Honda je ponovo otišla korak dalje. Novi Civic Type R ne samo da je jači, lakši i agilniji od prethodnika, već je dizajnom eksterijera i interijera, ali i opasnog novog zvučnog sustava, postao savršen automobil za gradske divljake koji razumiju što je kvaliteta

Honda sama po sebi je od davnina slovila kao automobil odlične završne izrade, odličnih i dugotrajnih motora, ne toliko dobrih dizajnerskih rješenja unutrašnjosti, ali odličnih performansi. Novi Civic nastavlja tradiciju, osim one što se tiče dizajna. Ova ljepotica ima neke nove mišiće kojih se ne srami i nabit će vam ih u lice, svakog puta kad je ugledate.

Specifikacije: 2.0 litarni četverocilindrični turbo benzinac s navinutim mapiranjem sad ima 10 konja više, plus da je tu i novi ispuh koji izgleda, ali i zvuči odlično. Ukupno 316 konjskih snaga ga u direktnoj konkurenciji postavlja 10 konja iznad Golfa R i 29 konja ispod Focusa RS.

No, kad razgovaramo o Civicu onda snaga motora nije najvažnija stvar, ipak je to sportak na prednji pogon. Mjenjačka kutija je ostala ista. Šest brzina savršeno odmjerenih, bez automatike. Da. Dobro ste pročitali. Bez automatike. Zaboravite na šminku, pokažite znanje. Mnogi tatini sineki kod ovog koraka odustaju. Ovo nije automobil za zafrkanciju. Ovo je automobil za one koji njeguju ljubav prema vožnji i koji znaju osjetiti i svladati automobil u bilo kojoj situaciji u kojoj se nađu.

Više o autiću kad nam dođe na test, a do onda uživajte u novim slikama!

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________