Alcatel najavio smartphone s četiri (4!) kamere

Alcatel

Alcatel je bio faca kad su kod nas mobiteli postali nešto pristupačniji, među prvima su imali model za mlade i svaka kul osoba ga je imala. Mi ga nismo imali.

Alcatel je otkrio svoj novi smartphone koji ponosno nosi ime Flash. Čuli ste za iPhoneov sistem s dvije kamere na stražnjoj strani, Huawei se hvali sličnim sistemom u svom P9 modelu. E pa Alcatel Flash ima 4 kamere. Dvije stražnje i dvije prednje. Nije šala, prvi april je odavno prošao.

Obje stražnje kamere imaju senzore od 13 megapiksela. Jedna je u boji, druga je monokromatska – što bi moglo značiti oštrije i bolje fotke. A prednje kamere? Jedna je 8 megapiksela, druga je od 5. Nama ovo zvuči kao naučna fantastika jer najjaču prednju kameru koju imamo u uredu je jedna na Lumiji od jednog CIJELOG megapiksela.

Još ne znamo cijenu samog uređaja, ali dijagonala ekrana je najavljena kao 5.5 inčna, vrtit će Android Marshmallow, izgleda malo plastično, ali nadamo se da će biti dovoljno dobar da nam postane zanimljiv za kupnju. Dosta nam je ovih mutnih selfija, taman smo naučili kako se radi srneći pogled.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________