TRAGEDIJA U TEOČAKU: Tri osobe izgorjele u požaru

Tri osobe su smrtno stradale u požaru koji je izbio sinoć oko 22.00 sata, a u kome su izgorijele tri muške osobe. Vikendica pored jezera Sniježnica kod Teočaka, izgorijela je potpuno do dolaska prve pomoći.

Prema informacijama Federalne uprave civilne zaštite, živote su izgubili Sanel Ibrahimović (41) i njegov dvanaestogodišnji sin te Safet Mehić (50) vlasnik objekta. Uviđaj je još u toku. Oni su stradali u požaru koji je zahvatio vikendicu na obali jezera u Snježnici.

Prema prvim nalazima istražitelja, sva trojica su vjerojatno spavala kada je izbila vatra te ih je dim ugušio a njihova tijela u požaru su potom izgorjela.

Svjedoci nesreće koji su vatru primijetili iz udaljenosti tvrde kako je plamen “progutao” drvenu konstrukciju vrlo brzo pa je dvojici muškaraca i dječaku bilo nemoguće pomoći na vrijeme.

Policajci i vatrogasci koji su naknadno stigli na mjestu nesreće zatekli su samo izgorjelu kontruciju i izgorjela tijela stradalih.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________