DIRLJIVA PORUKA: Emina seko moja, imala si prave prijatelje bili su tu

Vijest o smrti 14-godišnje djevojčice Emine Šekić iz Bužima, šokirala je javnost te izazvala veliku žalost u gradiću u kome se svi dobro poznaju.

Prekrasno dijete iz bužimskog naselja Mrazovac krenulo je u školu i palo. Djevojčica je iznenada preminula od srčanog udara.

Dženazi, koja je obavljena u subotu, prisustvovalo je više od tri hiljade ljudi koji su na ovaj način odlučili odati počast umrloj djevojčici.

Tim povodom, brat preminule Emine napisao dirljivi status koji prenosimo u cjelosti:

– Hvala vam svima što ste došli, što ste u velikom broju zajedno s nama ispratili našu Eminu na bolje mjesto Inshaallah. Ona je to zaslužila. Svjestan sam da je odradila svoj posao na ovom svijetu. Allah dš.š. je poslao nju da nam pokaže kakvi svi trebamo biti. Milostivi, pažljivi, vrijedni, poslušni prema roditeljima, brižni, kako ne trebamo biti zlonamjerni, kako trebamo vjerovati u Allaha dš.š. Ona je to pokazala, ispunila zadatak koji je dobila i vratila se svome Stvoritelju. Hvala svim ljudima na riječima i brizi.

Emina seko moja, imala si prave prijatelje bili su tu, pa i tvoje najbolje prijateljice a i kako ne bi kad si i ti njima bila pravi prijatelj. Seko moja i Meca je bio tu onaj što si satima gledala i smijala se, vidiš i on je tu bio da te isprati hvala i njemu jer lakše je kad vidim da su tu oni koje si voljela. Isto tako znam da nije ovdje mjesto da se jadam i pišem ali razumjet ćete, bude čovjeku lakše.

Seko moja da ti Allah dragi podari obećanu nagradu. Tvoj brat će doviti za tebe, a ti, ti ćeš mene čekati. Vidimo se seko moja nekad. Voli te brat .

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________