Fresh Press portal
BIH Vijesti

Kazaz: “Bošnjakluk Komšića je na isti način odvratan kao i primitivizam Dodika”

Nastup predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika pred Vijećem sigurnosti Ujedinjenih naroda (UN) za “Avaz” je prokomentirao profesor Enver Kazaz. Profesor smatra da je Dodikov primitivan nastup Vijećem sigurnosti UN-a zapravo trijumf za BiH, ali da ništa manje poguban nije ni “bošnjakluk” Željka Komšića.

“Zahvaljujući prostakluku, bahatosti i primitivizmu Dodika, BiH je trijumfirala pred Vijećem sigurnosti UN-a. Zahvaljujući tome što je Čović hrvatsko pitanje u BiH pokušavao da riješi preko Dodika, BiH je trijumfirala pred Vijećem sigurnosti. Ali bošnjakluk Željka Komšića je na isti način odvratan kao i primitivizam Milorada Dodika” – kazao nam je prof. Enver Kazaz.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više