Fresh Press portal
BIH Vijesti

Lady Gaga stiže u BiH: “Ne mogu sve da vam otkrivam, ali radi se o privatnoj posjeti”

Slavna pjevačica Lejdi Gaga će, prema rečima fudbalskog menadžera i bivšeg fudbalera Ognjena Koromana, u januaru doputovati na Jahorinu, gdje će je on ugostiti.

Ne mogu sve da vam otkrivam, ali radi se o privatnoj posjeti i zbog toga nije za javnost. Tačno vrijeme njenog dolaska neće nigdje biti objavljeno”, rekao je Koroman.

On je ispričao i kako se upoznao sa pjevačicom. “Bilo je to davno, zatekli smo se u jednom noćnom klubu u Londonu. Ona je bila s prijateljima, ja sa svojim saigračima. U početku nisam skapirao ko je ta osoba, pa su mi rekli. Zezali smo se cijelo veče i razmenili kontakte, ne samo s njom nego sa cijelim njenim timom. Čuli smo se nakon njene posjete u Beogradu, još tada sam joj rekao da mora da dođe i popije našu rakiju s Romanije”, naveo je Ognjen.

Bivši fudbaler je zatim dodao da će pjevačicu voditi na selo da peku rakiju.

Pozvao me je naš zajednički prijatelj i rekao da bi došlo njih nekoliko, ali u strogoj tajnosti. Samo da utanače vrijeme i sa ekipom će doći na Jahorinu. Vodiću Gagu na selo da pečemo rakiju”, rekao je Koroman, prenosi “Blic”.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više