Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bh. firma pobjednik međunarodnog sajma namještaja u Zagrebu

Bh. kompanija MS&Wood svojim proizvodima je obilježila ovogodišnje izdanje velikog međunarodnog sajma namještaja Ambienta koji je održan u Zagrebu, prema mišljenju tamošnjih dizajnera i medija, i dobila je jednu od najvažnijih nagrada.

Ambienta, 44. međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije, koji je sredinom mjeseca održan na Zagrebačkom velesajmu, ove je godine bio veoma zanimljiv i raznovrstan.

Proizvodi bh. kompanije svrstani su među najzanimljivije na sajmu. U tekstu u Jutarnjem listu upravo se MS&Wood navodi na prvom mjestu od pet kompanija koje su obilježile sajam.

ČITAJ VIŠE: Kozarčani proizvode mreže za Roland-Garros

“MS&Wood, proizvođač vrhunskog dizajniranog namještaja iz Bosne i Hercegovine sa svojom kolekcijom Primum dizajnera Ade Avdagića je dobio nagradu The Best Product Design (najbolji dizajn proizvoda). Dizajn odlikuju meke iako čvrste, zaobljene linije s vrlo interesantnim detaljima spojeva. Ne smije se niti zaobići i druga prikazana kolekcija Elle koja odiše mekim, ženstvenim i mladenačkim linijama čiji dizajn potpisuje Nataša Perković” navodi se u tekstu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više