Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Choco Club čokolade iz Vispaka – novi iskorak prehrambene industrije u Bosni i Hercegovini

„Usudite se sanjati, jer mi jesmo!“, poručili su iz kompanije Vispak d.d. uspješno obilježivši lansiranje novih čokolada pod brendom Choco Club. Riječ je o liniji novih proizvoda, čokolada vrhunskog kvaliteta i osvježenog dizajna u gramaži 80-100g, koje u asortimanu nude Mliječnu tablu, Mliječni krem, Kokos krem, Lješnjak krem, Jagoda – jogurt krem i inovativni okus Zlatna džezva – kafa krem.

„Projektu novih čokolada u Vispaku se pristupilo sistematski i zaista je svaka stavka urađena na vrhunskom nivou. Ono na što smo svi iz Vispaka izrazito ponosni jeste činjenica da je ovaj projekat veliki iskorak prehrambene industrije u Bosni i Hercegovini te da sa ponosom ponovo ulazimo u kategoriju proizvoda u kojoj većinsko učešće bilježu multionacionalni brendovi, a sa vrhunskim kvalitetom i osvježenim dizajnom Choco Club im sigurno može parirati. Iako je prethodna godina bila jako teška za sve nas, odlučili smo izaći iz komfort zone i poručiti potrošačima da je vrijeme da i oni izađu iz komfort zone, pa makar i u svojoj mašti. Itekako je važno maštati i prisjetiti se snova te se
odvažiti i napraviti prvi korak ka ostvarenju istih.“, izjavila je brend menadžer kompanije Lejla Mehica Kadrić.

blank

Iz kompanije Vispak poručuju da aktivno razvijajaju nove i inovativne okuse te unapređuju i ostale podkategorije čokolade. Sa lansiranjem različitih okusa kompanija Vispak d.d. započinje utakmicu za učešće na tržištu sa multinacionalnim brendovima. Inovacija okusa Zlatna džezva – kafa krem je namijenjena svim kafoljupcima koji uvijek kombinuju čokoladu i kafu. Pravi okus bosanske kafe u jedinstvenoj bosanskoj čokoladi je ono što čini diferencijaciju Choco Club brenda u odnosu na ostale čokoladne brendove.

„ Kao jedna od vodećih domaćih kompanija koja u mnogim segmentima postavlja standarde u prehrambenoj industriji Bosne i Hercegovine ponosni smo na finalizaciju projekta čokolade, koja će zasigurno biti prepoznatljiva širom Svijeta. Motivacija za konstano nizanje uspjeha i poslovanje vrhunske kvalitete je sigurno naše dugogodišnje profesionalno iskustvo, zadovoljstvo klijenata, ali prvenstveno zadovoljstvo naših kupaca. Osnaživanjem naših brendova unapređujemo privredu naše države i svjesni te činjenice sa neizmjernim zadovoljstvom maksimalnu posvećenost pružamo svakom procesu u našoj kompaniji.“, poručili su iz Vispaka.

Čokolade Choco Club se već mogu pronaći na tržištu širom Bosne i Hercegovine, ali i na inostranom tržištu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više