Ekonomija Posao

KCUS-u potrebne medicinske sestre, laboratorijski tehničari, inžinjeri radiologije i čistačice

Klinički centar Univerziteta u Sarajevu objavio je oglas za prijem radnika na neodređeno vrijeme. Oglas je raspisan za 32 medicinske sestre, laboratorijske tehničare, inžinjera radiologije i čistačice.

Medicinske sestre potrebne su na Klinici za rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju, Klinici za hemodijalizu, Klinici za nuklearnu medicinu i endrokrinologiju, Klinici za kardiovaskularnu hirurgiju, Klinici za plućne bolesti i tuberkulozu “Podhrastovi”, KIinici za infektivne bolesti, Klinici za neurohirurgiju, Klinici za radiologiju, Klinici za anesteziju u reanimaciju, Klinici za onkologiju, Neurološkoj klinici, Psihijatrijskoj klinici, Klinici za bolesti srca, krvnih žila i reumatizam, Klinici za toroklanu hirurgiju, Klinici za dječiju hirurgiju, te Pedijatrijskoj klinici 1 i 2.

Prijem se vrši na neodređeno vrijeme, uz obavezan probni rad u trajanju od jedan mjesec.

Četiri laboratorijska tehničara i jedan inžinjer medicinske radiologije ili radiološki tehnolog potrebni su klinikama za radiologiju i mikrobiologiju, te Kliničku biohemiju sa imunologijom.

Također, KCUS-u je potrebno i devet čistačica koji će biti primljene na neodređeno vrijeme prenosi Avaz.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajte Prihvatam Pročitaj više

bitcoin haberleri uşak escort ilbet yabancı dizi izle