Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Glas za Hillary je glas za kraj života na Zemlji!

Vrlo sposobni glasnogovornik ruskog Ministarstva vanjskih poslova, Marija Zaharova, kaže da je američka predsjednička kampanja “jednostavno, neki oblik globalne sramote”, koju Amerikanci nisu zaslužili. Svakako je pogodila u centar

Obamim režim nekako mora da sakrije Hitlerin kriminalni dosje, kako bi ovaj kandidat oligarha imao otvoren put do Bijele kuće. Dakle, eto nas na rubu nuklearnog rata s Rusijom i Kinom, a glavni problem stavljen pred Amerikance je Trump i njegovi “nepristojni” komentari o seksualno privlačnim ženama, u razgovoru s Biljem Bushom.

Dajte, stvarno. Muške priče o ženama su kao i lovačke o lovu. Potrebno ih je uzeti s rezervom. Ali, da ovo ostavimo po strani, jer zašto bi nepristojni komentari o ženama bili važniji od vojnog sukoba s Rusijom, koji bi mogao biti i nuklearni rat i kraj života na Zemlji?

Trump je izjavio da ne vidi nikakvu svrhu sukoba s Rusijom i da ne vidi čemu služi NATO četvrt stoljeća nakon raspada Sovjetskog saveza.

Jesu li Trampovi nepristojni komentari o ženama gori od Hitlerinog provokativnog spominjanja ruskog Predsjednika Putina, koga Hitleri sâma naziva “novim Hitlerom”? Kolika i kakva budala treba biti netko da se tako razbacuje neopravdanim uvredama o predsjedniku države koja za nekoliko minuta može da zbriše i Sjedinjene države i čitavu Zapadnu Europu s lica Zemlje?

Biste li radije situaciju u kojoj je netko pipkao neke žene ili biste da budete zbrisani s lica Zemlje u nuklearnom ratu? Ako ne znate odgovor, onda ste isuviše tupavi da biste živjeli.

Hoće li američke žene stvarno da izaberu Hillary i tako prekore Trampa zbog nepristojnih komentara? Ako će to učiniti, onda će dokazati da je bila velika greška dati ženama pravo glasa. Ali, neće biti nikog živog da ubilježi tu pogrešku u povijesne spise.

Hitleri je uz pomoć svojih prestitutki – kurvi iz američkih tiskanih i TV medija, kojima je laganje posao – uspjela da usmjeri američke predsjedničke izbore na teme koje su potpuno nevažne i nepovezane za ono s čim Hitleri i njene kolege neokonzervativci suočavaju svijet.

Ono što Kilari-Hillary smatra ruskim problemom je, u stvari, lažna optužba, bez potpore i dokaza, da je ruska vlada, u savezu sa Donald Trampom, upala u njene mailove i proslijedila ih WikiLeaksu. Jedina svrha ovako besmislene optužbe je da pažnju birača odvuče od njene pošte i sadržaja, koji nije mogao biti gori.

Stvarni problem je u tome da su vašingtonski idioti uvjerili rusku Vladu da će Rusija biti na meti preventivnog nuklearnog napada. A, kada je narod jednom u to i uvjeren, svakako neće sjediti i čekati. Posebno neće sjediti i čekati Rusija, nuklearna sila, čiji je, pritom, strateški saveznik, druga najveća nuklearna sila, Kina.

Glas poludjeloj i krvožednoj kučki Hitleri je glas dat okončanju života na Zemlji.

A što se tiče Trampovih komentara o ženama, nijedan muškarac, koji je vidio Trampovu ženu, u njih neće povjerovati – ona je jedna od ljepših i elegantnijih na planeti, visoko je inteligentna i govori pet jezika. Gotovo da je nemoguće da bi Tramp našao bolju. On ima pravu ženu.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više