Fresh Press portal
Kolumne TOP VIJESTI Video

Vasković pita Lukača i Ilića: Otkud vam “kesa iz pekare” – Pogledajte snimak!

Sve “institucije” u Republici Srpskoj u potpunosti su u funkciji naručilaca ubistva i ubica Davida Dragičevića, piše danas Slobodan Vasković na svom blogu.

“Unutrašnji okupator, njegovi generalisimusi Milorad Dodik i Dragan Lukač, upotrebom brutalne sile nad golorukim narodnom, njegovim monstruoznim fizičkim razbijanjem, nisu uspjeli sakriti tu sliku.

Bezbrojni spinovi koji se ispaljuju po desetinu u sekundi, nisu uspjeli prikriti činjenicu da su ubice stavljene iznad entiteta i da se takav poredak pokušava i ostaviti.

Da je drugačije, ubice bi bile poodavno pohvatane, jer su poznate, umjesto što se na goloruk narod krenulo surovim batinanjem, koje je pokazalo sav prezir vlasti prema podanicima.

Sada unutrašnji okupator produkuje lažnu priču o pokušaju državnog udara, što je smijurija, koja je, takođe, usmjerena samo ka jednom cilju: Prikriti da su ubice i naručioci ubistva iznad Republike Srpske; Prikriti da je Milorad Dodik tek njihov portparol.

Iako su MUP RS, Dragan Lukač, Darko Ćulum, Darko Ilić iznijeli niz laži o tome šta se desilo u noći 17/18.03., niz laži šta se dešavalo prije i nakon toga; Niz laži na pres konferenciji 26.03., iako su te laži raskrinkane, oni nijednu od njih nisu demantovali, jer su naučioci ubistva i ubice iznad institucija.

Jedna od tih notornih laži jeste i da je MUP RS naveo kao dokaz “papir pekare Zmijanje” u kojem je bila pita, koju je pojelo NN lice, oko 02 sata 50 minuta, prije nego je ušlo u kuću Đorđa Rađena. Laž je prvi ispalio Darko Ilić, a potom za njim kompletan “Hor Zataškivača Ubistva”!

Čak je taj “papir” (njegova fotografija) zaveden kao dokaz u policijskoj dokumentaciji, a Tužilaštvo ga kao takvog priznaje.

“Dokaz – u 02:51:06 sati snimljeno kretanje lica koje jede pecivo kamerom video nadzora preduzeća MK i kako odbacuje papir u automobilske gume koje se nalaze preko puta, a koji je izuzet sa lica mjesta i na istom utvrđen logo pekare Zmijanje”, navodi se u dokaznom materijalu MUP RS i Tužilaštva, što je notorna laž, kao što je laž da je NN lice koje se vidi na tom snimku David Dragičević.

Lice koje se vidi na tom snimku je odbacilo kesu od najlona i ona nije pala u gume, već prvo, kako se to jasno vidi, dospjela među gume, da bi je, potom, vjetar odnio niz ulicu. Kesa se kotrljala niz ulicu i zbog toga je kamera bila to vrijeme aktivirana.

Sada se postavlja pitanje: Otkud MUP RS i Tužilaštvu “papirna kesa sa logom pekare Zmijanje iz guma kraj MK”, jer video zapis precizno pokazuje da ga nema i da MUP RS i Tužilaštvo lažu. Zajedno.

Fotografiju “Papira” im je dostavio Đorđe Rađen, koji se, kako vrijeme odmiče, pokazuje kao ubjedljivo najmarljiviji pripadnik MUP RS, iako uopšte nije uposlen u toj instituciji.

Rađen je navodno slikao papir pekare “Zmijanje” u gumama kraj “MK” i to su u MUP RS i Tužilaštvu uzeli zdravo za gotovo, bez ikakve provjere.

Naravno, Rađen je to mogao učiniti – samo ako mu je naređeno iz vrha MUP RS, što se i desilo. Naredio mu je to Ilić, a fotografija koju vidite i na kojoj je “papirna kesa u gumama kraj objekta MK” i koja je sastavni dio dokaznog materijala je, u stvari, Ilićev falsifikat.

Da bi se i navedeni detalj prikrio, kao i brojne druge laži koje su raskrinkane u vezi ubistva Davida Dragičevića, bilo je potrebno slomiti fizički narod, nasrnuti na njih sa stranačkom milicijom i sasuti ih batinama.

Sve se to desilo, ali unutrašnji okupator nije uspio ni u jednom od svojih ciljeva. Dapače, priča o ubistvu Davida Dragičevića je globalna i nastavlja to da bude. I da se sve snažnije širi.

Batinaši jesu razbili narod, ali to je ništa, kako su oni na planeti razbijeni, piše Slobodan Vasković.

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK ili PREUZMI FRESHPRESS APP <<< ________________________________________________________________________________________

Povezani članci

Osoba koja je pokušala ubiti Vasiljevića slala maloljetnicama svoje gole fotografije

E.H

Vasković: “Nikakvog nasilja ne smije biti prema tom istom Tegeltiji, ali zakonskih sankcija itekako”

E.H

Novi detalji: Ubistvo Krunića plaćeno više od 100.000 eura, a priprema trajala duže od mjesec dana

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više