Fresh Press portal
Početna » Blog » Vukanović nikome ne šuti, upitao Grigorija: “Da li je jahta kojom krstarite Jadranom u vlasništvu slovenačkog investitora…?”
Kolumne Video

Vukanović nikome ne šuti, upitao Grigorija: “Da li je jahta kojom krstarite Jadranom u vlasništvu slovenačkog investitora…?”

Vukanović

Čuveni hercegovački podvižnici, preosvešteni i svakoj vlasti prepodobni Grigorije Durić i paroh dubrovački Stevo Kovačević, odmor na dubrovačkoj rivijeri nastavili su obilaskom Pelješca na skromnoj barci.

Piše: Nebojša VUKANOVIĆ

Da ne bi bilo pogrešnih tumačenja i nejasnoća, skromnim podvižnicima postavljam nekoliko javnih pitanja na koja bi oni trebalo da odgovore, ne meni već javnosti i svojim vjernicima koji preživljavaju na ivici boreći se da prehrane svoje porodice.

– Sa kojom ste jahtom-jedrilicom uplovili u malu lučicu-uvalu Kobas na Pelješcu?

– Da li se radi upravo o ovoj luksuznoj jahti-jedrilici, usidrenoj trenutno u Dubrovniku, koja je duga otprilike 25 metara i ima 4 sobe, apartman.

– Da li je jahta kojom krstarite Jadranom u vlasništvu slovenačkog investitora Marka Vilfana, direktora i vlasnika firme „La Vita e bela in D.O.O“ preko koje kupuje luksuzne nekretnine u Dubrovniku?

– Da li je tema prijatnih razgovora uz večeru na Kobasu i u Dubrovniku bila trgovina i iznajmljivanje nekretnina u Dubrovniku?

– Da li more i navigavanje pozitivno utiče na oporavak od duševnih patnji i bolova uzrokovanih klevetom?

– Kakvi su bili morski plodovi, brancin i orada, u konobi Lukas u mjestu Kobas na Pelješcu? Da li je bolja marenda ili mediteranska večera?

– Da li je nezgodno spavati na barci, posebno ako ljulja i more je nemirno?

– Da li je otac Stevo ribario na Pelješcu, jel se šta riba nahvatalo?

Očekujem da skromni podvižnici daju narednih dana odgovore na ova pitanja, koja vjerujem zanimaju i vjernike i Crkvu. Nije se lako podvizavati na Pelješcu. Dva podvižnika, Grigorije i Stevo, do sada su mi uzeli preko 17 000 maraka, hrišćanski i bogougodno, a ako zatreba još ću ih pomoći, jer krstariti Jadranom nije baš lako.

Povezani članci

Vukanović otkrio gdje je završila pokretna bolnica, dao joj je i zanimljiv naziv

E.H

Vukanović: “Hrvatska i njenje obavještajne službe kontrolišu Milorada Dodika”

E.H

Vukanović: “Dodik je siledžija”

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više