Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ana Korać se nameračila na momka popularne pjevačice

Za Anu Korać vezuju se brojne špekulacije, a njen život izaziva pravu pompu, kako među učesnicima “Zadruge 2”, tako i među pratiocima pomenutog rijaliti šou – programa.

Međutim, sada su isplivali novi šokantni detalji, a to je da je starleta iz Ivanjice svojevremeno navodno bila opsjednuta košarkašem, bivšim dečkom Dare Bubamare, piše Scandal.

-Javno je pričala kako će oteti momka od pjevačice, ma nije ni od čega prezala. Prijateljima je govorila da će biti njen, da on nije za Daru. Imala je svoje špijune koji su joj javljali kada je on u Beogradu i gdje izlazi, pa ga je bukvalno uhodila! Čak mu je preko konobara i menadžera klubova stavljala do znanja da je zanima i da bi sa njim htjela nešto više, ali je to košarkaš sve kulirao jer ga je samo Dara zanimala! Ta je priča stigla i do Dare, ali se ni ona, takođe, nije na to obazirala, ispričao je izvor.

-Ali to nije sve, Ana je imala i opsesiju prema Milanu Kesiću, i za vrijeme braka sa Darom, i poslije! Međutim, on čovjek rijetko kad boravi u Srbiji, pa Ana nije mogla da ga smara sve i da je htjela. Slala mu je poruke jer je nekako nabavila njegov broj, ali ni na jednu nije dobila odgovor. Sigurno joj je blokirao broj i ništa od toga nije čitao. On je u to vrijeme više vremena bio u Parizu, baš ga je boljela briga za neku tamo Anu! U međuvremenu je Dara raskinula sa košarkašem, a Ana je ušla u rijaltii, prvo jedan, pa drugi, otkrio je izvor.

Koraćeva će na ove tvrdnje odgovoriti vjerovatno kada napusti imanje u Šimanovcima.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više