Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

BALKANSKI VERSACE: Opsjednut svjetski popularnom modnom markom (FOTO)

Shenki Maslani iz Makedonije opsjednut je Versaceom. Na svoju opsesiju potrošio je milion eura

Cijeli svijet piše o Shenkiju Maslaniju iz Makedonije. Čak je i britanski The Sun posvetio članak 30-godišnjem mladiću iz Makedonije, a sve zbog njegove opsesije Versaceom. Albanac živi na sjeveru Makedonije, a apsolutno sve što posjeduje u znaku je Versacea.

250113_167322000323802_1087019431808713339_n

Kad kažemo sve mislimo na automobile, interijer njegovog doma, odjeću…”Opsjednut sam Versaceom od 2009. godine. Počeo sam kupovati njihovu odjeću, a sve u svom domu sam opremio Versaceom.

Od poda do kupaonice i plahti. Osim toga, tu su i automobili, bazen. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zastori… Ne postoji ništa što nije Versace. Čak i moji tanjuri su Versace, to je moj život”, rekao je za lokalne medije Shenki, a prenio je The Sun.

capture

Najviše stvari kupio je u Italiji, a prema pisanju medija potrošio je oko milijuneura na svoju opsesiju. “Živim svoj Versace san i nije mi žao platiti 188 eura za bokserice ili 45 eura za čarape”. Planira otvoriti kafić u Skopju, koji će se također zvati – pogađate – Versace. Osim toga, planira ozakoniti i svoje prezime.

 


 

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više