Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bh. dizajnericu Hanu Sirćo nepoznati muškarac napao ispred banke: Udarao me šakama u glavu, u Hitnoj me nisu htjeli primiti!

Sirćo, poznata bh. dizajnerica, jučer je na svom profilu na društvenoj mreži Facebook, objavila status u kojem tvrdi da je žrtva nepoznatog muškarca.

 “Danas me namlatio nepoznati muškarac (vidno nadrogiran) uza zid me satjerao i šakama me u glavu udarao ne znam više ni koliko. Dok me rodica nije uspjela spasiti i uvesti u banku. To se odigralo usred bijela dana i ispred banke gdje je bilo muškaraca od kojih nijedan nije pritekao u pomoć. Nakon uviđaja policije i odlaska u Hitnu pomoć, da bi mi snimili glavu ja sam čekala dva sata gdje me nisu na kraju primili, jer su zaključili da to što se meni glava raspada od bolova nije hitno! Samo mogu reči da ja ne mogu da vjerujem u kakvoj državi živimo i kakvi su ovo ljudi koji nisu spremni pomoći drugome” napisala je Hana Sirćo, mlada dizajnerica iz Sarajeva.

Fresh Press / S.K.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više