Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci će danas da zavode, Vage će sebi zakomplicirati ljubavnu situaciju

ovanOVAN

Nećete se pokazati dobrima u procjenjivanju ljudi. Mogli biste pasti na šarm nekoga tko nije iskren ili se upustiti u suradnju s pojedincem loših namjera. Poslušajte savjet prijatelja prije donošenja važnih odluka. Umor i pad energije navest će vas da se više odmarate.


 

bik

BIK

Bit ćete poletni i puni snage. Provest ćete velik dio slobodnog vremena uživajući u sportskim aktivnostima koje će se pokazati sjajnima za održavanje dobrog raspoloženja. Odnos s voljenim ulazi u mirniju fazu pa ćete ostaviti iza sebe sukobe iz proteklih dana.

 


 

blizanci

BLIZANCI

Samci će zavoditi nekoga tko će se pokazati tvrdim orahom. Iako će vam biti jasno da ga nećete uspjeti osvojiti, nešto na njemu bit će vam toliko privlačno da nećete olako odustati. Zdravstvena situacija ovisit će o vašim životnim navikama. Smanjite pušenje.

 


 

rak

RAK

 

Partner će zahtijevati da mu se potpuno posvetite, no vama će na pameti biti izlasci i susreti s prijateljima. Pokušajte postići ravnotežu između njegovih zahtjeva i vaše potrebe za provodom. Ako ste samac, mogli biste ostvariti vruću, ali kratku avanturu.


 

lav

LAV

Štetne navike bit će glavni neprijatelj vašeg zdravlja. Pokušajte se odreći nezdrave hrane ili cigareta. Nećete imati razumijevanja za tuđe pogreške, no istovremeno nećete nikome dozvoliti da vas kritizira. Uvažite savjet nekoga tko vam želi pomoći.

 


 

vaga

DJEVICA

Željni pažnje, prihvaćat ćete flert čak i ako vam udvarač nije osobito privlačan. Uživat ćete u zavođenju i ljubavnim igricama, a započinjanje ozbiljne veze danas vam neće biti na pameti. Aktivan način života doprinijet će boljem raspoloženju i snažnijem imunitetu.

 


 

vaga

VAGA

Mogli biste se upustiti u tajnu vezu ili se zaljubiti u nekoga tko vam je nedostupan. Sami sebi ćete bespotrebno zakomplicirati ljubavnu situaciju, a bilo bi bolje kad biste dali priliku nekome tko je stalno uz vas kad ga trebate. Ne preuzimajte rizik u prometu.

 


 

skorpija

ŠKORPIJA

Poželjet ćete na neki način razbiti bračnu monotoniju. Zajednički izlazak s dragim pružit će vam mnogo uzbuđenja, a odlazak na romantično putovanje za vikend bit će izvrsna prilika da se zbližite. Obnovit ćete kontakt s prijateljem od kojeg ste se udaljili.

 


 

jarac

STRIJELAC

 

Nastojte se što više odmarati. Iskoristite vikend kako biste se rasteretili od nagomilanih briga i stresa. Opuštat će vas čitanje, gledanje filmova ili šetnja, a neki će pronaći užitak u kreativnim hobijima. Razmislite biste li mogli unovčiti nešto u čemu ste vješti.


 

jarac

JARAC

Društveni i komunikativni, rado ćete se odazivati pozivima za izlazak. Nijedno okupljanje ili događaj neće proći bez vašeg prisustva. Samci, danas uspostavljeno poznanstvo na vas će ostaviti dubok trag. Jarci koji su u braku mogli bi početi raditi na proširenju obitelji.

 


 

vodolija

VODOLIJA

Vrijeme ćete najradije provoditi opuštajući se kod kuće. Nećete biti raspoloženi za susrete s prijateljima jer ćete biti suviše umorni. Pronaći ćete užitak u druženju s knjigom ili omiljenom tv serijom. Članovi obitelji očekivat će da im posvetite više pažnje i vremena.

 


 

ribe

RIBE

Ljudi će uživati u druženju s vama, jer ćete biti veseli i spremni na šalu. Odazovite se pozivu na izlazak ili otiđite na kućnu zabavu kod prijatelja. Očekuje vas odličan provod. Ako dan provodite radno, bit ćete pohvaljeni na račun sjajno obavljenog posla.


 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više