Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Dobro se dobrim vraća: Kada je beskućnik dao zadnjih 20 dolara nije ni slutio šta će mu se desiti..

Beskućnik je dao svojih posljednjih 20 dolara djevojci, nije ni slutio kako će mu taj čin promjeniti život.

Johnny je bio tehničar u marini, vatrogasac i bolničar prije nego što ga je pogodilo teška ekonomska situacija, gdje je ostao bez svega.

U New Jerseyju beskućnik je dao svojih zadnjih 20 dolara djevojci na benzinskoj pumpi, jer joj je falilo za benzin. Ne tražeći ništa za uzvrat, djevojka je pri povratku kući odlučila da prikupi donaciju za njega na internetu. Ubrzo su počele pristizati donacije, prikupljeno je više od četvrt milijuna dolara.

Kate McClure, 27, putovala je u Philadelphiju da bi posjetila prijatelja, kad je ostala bez  benzina. “Vidio me kako nervozno hodam, shvatio je da nešto nije u redu”. “Rekao mi je da se vratim u auto i zaključam vrata. Nekoliko minuta kasnije, vraća se s crvenom posudom za plin. Dao mi je zadnjih 20 dolara kako bi se mogla vratiti kući.”

Kate je odlučila učiniti više za dobrog Samarijanca, pa je pokrenula kampanju vezanih uz gužvu na GoFundMe.com i brzo je stekla daleko iznad početnih 10.000 dolara. Johnny je više nego zadovoljan iznosom i planira ostatak  donirati u dobrotvorne svrhe.
Prema New York Postu, Johnny se želi zaposliti u američkom skladištu u Robbinsvilleu u New Jerseyju, a regrutirana tvrtka  već je pružila ruku, rekavši kako mu želi pomoći da osigura svoje mjesto.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više