Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Duško kupio od Piksija luksuznu vilu na Dedinju i poklonio Jeleni (FOTO)

Fudbaler Duško Tošić i poznata pjevačica Jelena Karleuša uskoro će promijeniti adresu stanovanja, ali poznati par neće otići daleko od svog trenutnog doma, već će se preseliti samo nekoliko kilometara dalje. Naime, Duško je krajem prošle godine kupio luksuznu vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija, a za ovo zadovoljstvo iskeširao je dva i po miliona evra. Pre Piksija jedna od najlepših vila na Dedinju pripadala je biznismenu Andriji Draškoviću, gde je on živeo sa tadašnjom suprugom Elenom Karić.

blank

Autor: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs bila je ispred luksuzne vile na Dedinju u kojoj će živjeti fudbaler i pjevačica, a tamo smo zabijležii fotografije i snimke na kojima se vidi i jedan neobičan detalj. Naime, cijela kuća je obezbjeđena bodljikavom žicom sa elektricitetom, a ovaj detalj pomalo podsjeća na zatvor.

Autor: Pink.rs

Vila u kojoj će se uskoro baškariti Jelena i Duško sa ćerkama Nikom Atinom nalazi se u otmjenom i bogatom dijelu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za djecu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće se nalazi veliki bazen.

blank

Autor: Pink.rs

Plan fudbalera i pjevačice jeste da se u vilu usele na proljeće sledeće godine.

Autor: Pink.rs

Inače, ideja o prodaji vile Tošiću se rodila kada ga je Piksi iz Bešiktaša doveo u Guangdžou R&F.

Pogledajte video-snimak Piksijeve vile na Dedinju u koju će se useliti Jelena Karleuša i Duško Tošić:

Autor: Pink.rs

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više