Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ana Korać izvadila jedan par rebara pokazala struk tanak kao prut, za ovu operaciju je izdvojila 7.000 eura

Starleta Ana Korać ponovo je objavila slike iz provoda u Dubaiju, a u prvom planu je njen tanak struk.

Ana je navodno išla na operaciju stanjivanja struka gdje su joj izvađena rebra, i to “zadovoljstvo” platila čak 7.000 eura, a sada je, serijom novih fotki u zlatnoj haljini, pokazala i kako izgleda.

– Ana je oduvijek željela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedjela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga – ispričao je izvor blizak Ani za “Alo!”i objasnio:

– Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtjev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i vjerovala da će postići rezultat kakav je htjela. Želja joj je bila da obim struka bude oko pet centimetara manji.

– Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najpoznatijih hirurga joj je izvadio posljednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dvije sedmice, a ova intervencija je koštala 7.000 eura. U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspjela da sakrije od javnosti, jer u tom periodu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama – zaključio je izvor za gorepomenuti list.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više