Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

ARKANOVA VANBRAČNA KĆERKA PRVI PUT ZA MEDIJE: Evo šta zaista mislim o maćehi Ceci!

Na Novom groblju u Beogradu jučer je održan pomen Željku Ražnatovicu Arkanu. Na groblju se okupila porodica Ražnatović, a prije svih stigla je Svetlana Ceca Ražnatović, u pratnji sina Veljka i kćerke Anastasije.

Vječnu kuću svog oca posjetila je i Arkanova kćerka Sofija Ražnatović koja živi u Belgiji. Arkan je Sofiju dobio sa socijalnom radnicom, koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru.

Sofija je kroz suze ispričala koliko joj nedostaje otac i po čemu ga pamti.

 – Došla sam da odam poštu ocu koga sam mnogo voljela. Iako već godinama nije među nama, on i dalje živi u meni. Svaki dan pomislim na njega i za mene je ovo najteži dan u životu. Živim daleko i nisam dugo dolazila u Srbiju, ali mi je drago što sam danas ispoštovala svog oca. Puno mi je bilo srce kad sam vidjela sve njegove prijatelje koje je volio – rekla je Sofija, koja živi u Belgiji, a s familijom iz Srbije se sporazumijeva na engleskom jeziku.

 

– Želio je da mi sredi dokumenta da bih dobila srpski pasoš. Razgovarali smo o tome nekoliko dana prije tragičnog događaja – rekla je Ražnatovićeva.

Sofija o Ceci ima samo riječi hvale i otkriva da se dobro slaže sa cijelom familijom Ražnatović.

– Cecu veoma cijenim i poštujem, ona je za mene jaka žena. S obzirom na to da ne živim ovdje, ne znam da li se nešto loše priča, ali ja nemam problem s njom i nikad ga nisam imala. Slažem se sa cijelom familijom Ražnatović i sve ih volim – poručila je Arkanova kćerka.

– Ne mogu da kažem da smo stalno u kontaktu jer svako živi svoj život. Jedino se sa Cecom stalno čujem, a i volim da slušam njene pjesme. Meni je važno da su svi živi, zdravi i srećni – zaključila je Sofija.

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više