Fresh Press portal
Jet Set

Baka Nada rasplakala voditeljicu: “Sad je kasno majko, sad gledaj kako umirem”

Baka Nada ispričala je u vili svoj tužnu životu priču. Ona je ispovijedala kako njenu kćerku niko nije htio sem nje! Sestra joj je jedina podrška bila.

Majka se nije trudila oko nje i nikad nije osjetila ljubav i nježnost! Nju je kako kaže, bilo sramota što joj kćerka ima vanbračno dijete, pa ju je prisilno udala na selo!

“Udala sam se prisilno za nekog seljaka, da niko ne zna, on je imao njive i traktore, radilo se puno. Plakala sam kao kiša ali uzaludno. Ne samo što sam radila mnogo, nego me je muž brutalno zlostavljao! Koliko puta me je golu istjerivao na snijeg! Kad je majka došla i vidjela na šta ličim, kost i koža, uplašila se i htjela da me vodi. Rekla sam joj – sad je kasno, pustiću te da gledaš majko kako umirem” – rekla je baka Nada kroz suze, pa je rasplakala i voditeljicu.

Povezani članci

Beba u parovima? Milojko postaje tata?

E.H

Parovi tvrde da tokom seksa više ne uživaju: Za novi trend u vođenju ljubavi potrebne su vam bluetooth slušalice

E.H

Ramazan u “Parovima”: Kadra posti i klanja!

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više