Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bosanac podržao Nedu Ukraden, javnost je osudila: “Ima karijeru dugu 150 godina, nema ušteđevinu za dva mjeseca krize”

Poslije apela Nede Ukraden da nadležni u okviru pomoći za preduzeća i privrednike finansijski pomognu i muzičarima koji ne rade zbog epidemije koronavirusa, javnost je reagovala burno!

Većina njih shvatila je da pjevačica traži finansijska sredstva za sebe i svoje kolege sa estrade, ali to ipak nije tako. U svojoj izjavi pjevačica je apelovala da se pomogne muzičarima koji rade po raznim lokalima za znatno manje novca.

Izrazila bih apel svim društvenim bitnim faktorima koji odlučuju o privrednom životu i uopšte o životu ove zemlje da, vodeći računa o ekonomiji, privrednom životu, povedu računa i onom malom broju muzičara, čitavoj skupini ljudi koji su dio bogate muzičke industrije, a koji su zaista pogođeni ovom situacijom.

Da se i njima na neki način omoguće privilegije koje su rezervisane za male, velike, srednje privrednike, biznismene. Svi ti muzičari imaju porodice, hrane ih i izdražavaju, plaćaju račune, imaju gomilu problema, a ova kriza će za mnoge biti neprijatna i velika. Samo pomoću nekih zajedničkih akcija se može prevazići” – rekla je pjevačica prije nekoliko dana.

Za razliku od nje, Dragan Stojković Bosanac smatra da i oni treba da dobiju pomoć.

Apelujem na državu da plati i nama muzičarima ovo što smo izgubili jer nema svirki. Kad već plaća svima, ima li i nas negdje?” – rekao je kompozitor, poslije čega je također bilo negativnih komentara javnosti o njegovom apelu.

Tviteraši su odmah napali Ukradenovu i većina je onih koji smatraju da estrada ima dovoljno novca za sebe.

Pa prodajte te silne „audije“, „mečke“, BMW, viletine i bazene. Ima karijeru dugu 150 godina, nema ušteđevinu za dva mjeseca krize, pa čemu ja da se nadam” – neki su od komentara, a ima i onih koji su Nedine riječi shvatili onako kako je ona zaista mislila.

Mislim da Neda Ukraden nije mislila da njoj i njenim uspješnim kolegama treba pomoć, nego gomili anonimusa koji pjevaju za 20-50 eura” – piše Kurir.rs.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više