Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ceca otkrila zbog čega se odlučila na drastično smanjivanje grudi: Novim izdanjem će sve iznenaditi…

Jednostavno je došlo vrijeme za promjene. Željela sam drugačiju estetiku, promjenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom, rekla je Ceca.

Srpska folk pjevačica se krajem januara podvrgla hirurškom zahvatu smanjivanja grudi, a za “Blic” kaže da intervencija nije bila komplikovana.

Ceca Ražnatović mjesecima unazad razmišljala je o smanjivanju grudi, a ovu intervenciju je u strogoj tajnosti uradila prije dvije nedjelje. Folk diva je drastično smanjila grudi, i to iz estetskih razloga.

“Ceca nikada nije krila da je hirurškim putem povećala grudi. Ona smatra da žena treba da čini za sebe sve što je čini sretnom i zadovoljnom, naravno, u granicama normale. Posljednjih nekoliko mjeseci često je razmišljala o tome da smanji grudi. Ona nema nikakvih zdravstvenih problema, već je to učinila isključivo zbog vizuelne estetike. Krajem januara je posjetila jednu kliniku gdje je operacija urađena, a ona se odlično osjeća. Ona je drastično smanjila grudi i bićete iznenađeni kada je budete vidjeli u javnosti. Ona je prezadovoljna kako sada izgleda” – kaže za “Blic” izvor blizak folk pjevačici i udovici Željka Ražnatovića Arkana.

Ceca je povjerenje ukazala beogradskoj klinici “Avicena”, a pjevačicu je operisao čuveni brazilski doktor Hans Arteaga. Sa njim je radio i srpski stručnjak dr Dušan Smiljanić.

Kako bi novinari Blica provjerili kako se osjeća, pozvali su Cecu:

“Jednostavno je došlo vrijeme za promjene. Željela sam drugačiju estetiku, promjenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osjećam se sjajno i baš ovako sam željela da izgledam.”

Podsjećanja radi, Ceca je 2012. godine već jednom smanjivala grudi, i to zbog zdravstvenih problema.

“Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam prije svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je prije svega bilo važno da riješim zdravstveni problem” – rekla je tada Ceca.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više