Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Cijeli region se smije Zorici Brunclik: “Skini tu sliku crna Zoro, shvataš li ko je ta djevojka”

Zorica Bruncik, popularna pjevačica narodne muzike, postala je najpopularnija “žrtva” omiljene zabave Tviteraša iz Srbije u posljednjih nekoliko godina. Naime, najnovija fora je da se ispod slike nekog polu poznatog opskrunog lika izmisli srceparajuća priča i napiše “zašto mediji ne pišu o tome”.

Upravo to je snašlo Zoricu Brunclik, koja je na svom Instagram nalogu podelila post u kojem se apelovalo na medije da pišu o “mladoj Romkinji, Mii Jovanović”,piše Novi.

“Mia Jovanović iz romskog naselja u Kragujevcu, osvojila je prvo mjesto na eropskom prvenstvu. Zašto nije jedna televizija to nije objavila”, pisalo je ispod slike Mije, ali ne Jovanović nego Kalife.


Podsjećanja radi, Mia Kalifa je Libanka, koja je svjetsku slavu stekla u svijetu filmografije za odrasle, gdje je provela samo nekoliko jmeseci, nakon čega se povukla.

Kada je objavila apel na svom oficijalnom Instagram nalogu, na Tviteru je nastala prava žurka, te su korisnici uz nevericu, komentarisali kako Zorule zna samo za Kemiša, te i kako ona vjerovatno nije upoznata sa opusom delanja Kalife iz prošlosti.

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više