Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Dara prozvala Nedu: “Pjevaš 50 godina, čak i za vrijeme Tita, pa ako ti nisi uzela para, ko je?”

Pjevačica Dara Bubamara nikada nije imala problem da kaže šta misli, te je ovoj praksi ostala dosljedna i danas, a ono što joj je posebno privuklo pažnju jeste ponašanje kolega za vrijeme vanrednog stanja.

Meni pare nisu bitne, ja sam ista koliko god para u džepu imala, 100, 500 ili 50 eura. Bitno mi je zdravlje, a ne novac. Tako sam i razmišljala kada je bilo bombardovanje. Rekla sam biće, i tako je i bilo. Bilo mi je jadno kada su se neki pjevači žalili. Svako ima svoje probleme i troškove, u to ne ulazim, ali brate moraš biti dostojanstven.

Pjevaš 50 godina, čak i za vrijeme Tita, pa ako ti nisi uzela para, ko je? Gdje su ti roleksi, kuće, džipovi?! Ljudi su ostajali bez posla, stvarno mi je glupo i sramota da se ja žalim i da nemam. Malo mi je to degutantno” – rekla je pjevačica, očigledno aludirajući na Nedu Ukraden.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više