Fresh Press portal
Jet Set

Darko pokušao da se ubije

Folk zvijezda Darko Lazić imao je pet saobraćajnih nesreća u posljednjih godinu dana, a uprkos tome, nastavio je svjesno da izaziva sudbinu! Darko je u tri saobraćajke vozio automobil, dok je u dvije vozio motor, i u svakoj od njih on je bio taj koji ih je izazvao, baš kao da je namjerno želio da naudi sebi.

Serija Lazićevih ekscesa na putevima počela je 28. decembra prošle godine, kada je izazvao udes poslije nastupa u Beču. Darko je tada izgubio kontrolu i uništio luksuznu škodu superb od čak 35.000 eura, koju je mjesec dana ranije kupio od bivšeg načelnika saobraćajne policije Dragiše Simića, piše “Kurir“.

Darko je jurio brzinom od preko 100 km na sat i nije se zaustavio na semaforu. Potpuno je slupao kola, ali ga to nije pretjerano uznemirilo jer je štetu regulisalo osiguranje. Automobili i motori su njegova strast, zato i voli da ih mijenja kao čarape” – kaže za Srpski telegraf izvor blizak pjevaču koji se trenutno oporavlja u KBC Zemun i dodaje da je nakon saobraćajke u Beču Lazić polupao i kola bivše supruge Ane Sević.

– Iako se rastao od Ane, Darko je od nje više puta tražio da mu pozajmi mercedes C-300, koji je u njenom vlasništvu, a pjevačica mu je izlazila u susret. Kada se vraćao sa svirke iz Šapca u sitnim jutarnjim časovima, udario je u semafor, koji se od siline udarca raspao, a potom i u bankinu. Anin mercedes je bio uništen, a Darko je prošao samo sa lakšim povredama. Sve se dogodilo samo mjesec dana nakon udesa u Beču – konstatuje izvor i uverava da je Lazić nastavio sa brzom vožnjom, kao da podsvjesno želi sebi da naudi, piše “Republika“.

Nakon što je uništio Anin automobil, Darko nije stao, već je slupao i motor svog druga u blizini Brestača. Poslije pada sa motora, on je bio ugruvan nekoliko dana, a kada se oporavio i kada su svi u njegovom okruženju misli da će se smiriti, on je opet sjeo na motor i opet ga slupao” – zaključio je izvor blizak pjevaču i dodao da folker nakon oporavka od posljednjeg udesa neće moći nikoga da krivi za saobraćajku, već isključivo sebe.

“Kada su Darkovi prijatelji čuli da je je opet imao udes, niko sa ozbiljnošću nije primio tu vijest jer je mu je to bila peta saobraćajka ove godine. Ipak, ova je bila najpogubnija po njega. Lazić je zaista više puta rizikovao život u vožnji i bukvalno izazivao smrt, kao da mu se ne živi” – zaključio je izvor.

Psihijatar Jovan Marić: Lazić je suicidan!

Psihijatar prof. dr Jovan Marić za Srpski telegraf kaže da je ponašanje Darka Lazića klasičan primjer skrivenog samoubilačkog ponašanja.

“U psihijatriji postoje četiri latentno suicidna sporta. To su: ronjenje, padobranstvo, alpinizam i motociklizam. Darko je bio strastveni motorista kojeg ni ranije saobraćajke nisu smirile. On je čovjek koji je jurcanjem izazivao smrt i koji podsvjesno želi da naudi sebi. Nakon što se našao u komi, Darko je na neki način prošao iskustvo smrti i sigurno je da će poslije oporavka drugačije gledati na život. Vjerovatno više nikada neće sjesti za volan i na motor, a pitanje je i da li će mu refleksi dobro funkcionisati. On će se osjećati kao da je ponovo rođen i kroz filozofsku dimenziju će posmatrati život. To se dogodilo i Danilu Ikodinoviću i Nenadu Čanku nakon saobraćajki.”

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više