Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Fotografije dokaz brutalnosti: Nataša na licu ima podlive, modrice i posjekotine

Modrice, posjekotine i podlivi – to su tragovi nasilja vidljivi na tijelu Nataše Bekvalac, koji se jasno vide na slikama napravljenim neposredno nakon što je pretukao suprug Luka Lazukić. To pokazuje da neubjedljiva odbrana beogradskog preduzetnika da su se “samo svađali” i da ju je “samo malo gurnuo” uopšte ne odgovara stvarnosti.

Priča o porodičnom nasilju koje je preživjela Nataša Bekvalac u noći između petka i subote već danima okupira javnost. I dok ona pokušava povrede od paparaca da sakrije naočarima i odjećom, “Blic” je došao u posjed fotografija na kojima se jasno vidi da je pjevačica fizički zlostavljana.

Nataša je fotografisana u subotu ujutro, kada je krenula da supruga Luku Lazukića prijavi za nasilje i ode na pregled u Urgentni centar. Kako saznajemo, po savjetu advokata, načinjeni su foto-zapisi kao dokaz kako je pjevačica izgledala samo nekoliko sati nakon što je dobila batine od supruga. Na njima se jasno vidi svaka povreda koju joj je naneo Lazukić, prenosi “Blic“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više