Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

HRVATSKA STARLETA OTVORILA DUŠU “Živjela sam život pun SEKSA, droge, bluda, a onda sam pronašla SPAS U ISUSU”

Neprijatelji čovjeka su tijelo, svijet i đavo. Svim tim neprijateljima služila sam i sama, ovako je svoju ispovijest započela Simona Mijoković, nekad poznata pod prezimenom Gotovac, starleta i zvijezda rijalitija, zaljubljenica u razuzdane žurke, alkohol i drogu.

Danas je potpuno druga žena, koja je, kaže, svoj život posvetila vjeri i pustila da je vode Bog i Isus.

Iako je burnu prošlost ostavila iza sebe, često je spominje kako bi ličnim svjedočanstvom pomogla drugima da skupe snage i podignu se s dna.

– Droga, nemoral, blud, bulimija, svaki dan i do dijve kutije cigareta, pila sam ogromne količine alkohola. Izopačen i poganski život! A bila sam i u kultovima. Odrasla sam na astrologiji, a od 25. do 27. godine intenzivno sam se družila i s vješticama i vračevima. Nažalost, ljudi idu kod njih po pomoć. Tako sam i ja išla dok me kroz razne obrede nisu potpuno zaposjeli demoni – napisala je Simona na Fejsbuku.

Objasnila je i kako ju je đavo, dok je bila na dnu, tjerao na razmišljanje o samoubistvu.

– Bog naš Svemogući očuvao je sve moje organe u tijelu, moje zdravlje, krv, zaštitio me da ostanem zdrava, bez ijedne posljedice pređašnjega života – dodala je Mijoković.

Sjetila se i teške prve trudnoće u kojoj je morala da uzima hormone i miruje, za razliku od danas, kad sa suprugom Stanislavom čeka drugo dijete i sve je, kaže, u savršenom redu.

– Tražila sam ljubav na pogrešnim mjestima, u pogrešnim ljudima, u stvarima, dok je nisam pronašla u onom koji jeste ljubav – u Isusu – završila je Simona svoj status na društvenoj mreži koji je prenio Jutarnji list.

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više