Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Jelena Karleuša: ‘Sram vas bilo što me pljujete, bolja sam riba od JLo!’

Najbolja sam mačka koja je hodala ovim podnebljem. A suglasnost većine mi je bitna koliko i rezultati izbora u Bocvani u Africi! I da, potpuno je nebitno imam li 20, 30, 40 ili 150 godina…, poručila je pjevačica.

– Naravno da ste svi licemjeri. O tome da sam ja daleko bolja ‘riba’ od Jennifer Lopez i nekih desetak godina mlađa da i ne govorim. Sve strano nam je top, a domaće pljujemo… Ali u kojoj bih ja rupi života bila kad bih slušala što mi Balkan ima za reći – kaže bijesna Karleuša.

– Najbolja sam mačka koja je hodala ovim podnebljem. A suglasnost većine mi je bitna koliko i rezultati izbora u Bocvani u Africi! I da, potpuno je nebitno imam li 20, 30, 40 ili 150 godina… Mene te brojke i ti parametri za seljake ne zanimaju – poručuje pjevačica.

Inače, po medijima joj se spočitavalo da kopira Jennifer Lopez u oblačenju. Dok se ona prepira s obožavateljima i “hejterima”, njezin brak s nogometašem Duškom Tošićem (36) i dalje je upitan. Iako negiraju preljube i probleme, dok Duško igra u Turskoj, ona je s kćerima Atinom (12) i Nikom (11) u beogradskoj vili. Jelena često ističe kako su njezine kćeri divno odgojene, imaju odlične ocjene u školi i uzorne su.

– U kući sam majka, nisam u scenskom kostimu. To što ja imam svoj posao nema veze s tim kakva sam majka niti to mene određuje. Mogu vam samo reći da su moje cure ponosne na mene – rekla je, prenosi 24sata.hr.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više